“Пирин” трагичен срещу азерите, Шенсой призна: Обречени сме

24 юли 2009 00:20   11 коментара   31045 прочита
Наджи Шенсой
Наджи Шенсой


Наджи Шенсой

Косоварят с ултиматум пред клубните шефове да му доведат нови играчи, в противен случай не отговаря за последствията

Орлетата допуснаха втора поредна издънка в летните контроли с 0:2 срещу вицешампиона на Азербайджан “Интер”. Феновете преглътнаха някак си предното болезнено поражение от втородивизионния “Пирин” /ГД/, но повторението на трагичната игра в международното изпитание им дойде в повече. Който не милее за “Пирин”, да си тръгва на секундата, това се отнася не само за футболистите, но и за шефове, треньори, администратори, отсякоха ултрасите, които браха срама в комплекс “Пири” край Банско. Запалянковците огласиха стадиона с бойки възрожденски песни в началото, но още на почивката замлъкнаха, гледайки невярващо как любимците им нищо не играят. Наставникът Наджи Шенсой най-сетне си призна: “С тази селекция сме обречени”. След това постави ултиматум към клубните шефове да му доведат до края на седмицата 5 нови играчи от класа, в противен случай не отговаря за последствията, а посланието му на фона на мащабната, но неадекватна лятна чистка ясно и категорично сочи - изпадане от “А” група. Косоварят отпрати половината от поредната двойка анонимници, дошли на проби - Д. Генов. Кадърът на “Нафтекс” Д. Молдованов получава втори шанс в утрешната контрола с “Несебър”, но очевидно трябва да надскочи боя си, за да заличи безличното представяне в дебюта си със зелено-белия екип. Единствената реална заплаха за вратата на противника дойде от защитника Г. Георгиев в средата на първото полувреме.


Още за: ПФК Пирин   Н. Шенсой   криза   Още от: Спорт

Принтирай статия
11 коментара
24 Юли 2009 07:19 | Запознат
Оценка:
-39
 (
171
 гласа)

Жалко,жалко,жалко...
Безумно ръководство!Глупост след глупост.
Как може да гонят футболисти с опит и доказана класа в нашия шампионатпо неясни причи,даже нещо повече-без причини,а след това да се чудят какво става?
Как може капитанът на отбора да бъде пренебрегнат ,а да се търсят всякакви защитници ?Та нима не знаят ,че класните защитници в БГ са колкото пръстите на едната ни ръка.Имат свой,играещ за нормалните за отбора смешни пари и го гонятбез да обяснят защо!!!Сега търсят скъп и тъп защитник!
Как може да оголят вратарския пост ,а да имат заточен да тренира с юношите Чавдаров?
Как може да имат Хазуров за 1 500 лв. на месец и да търсят нападател, ама много добър и за 800 лв.Как може да съсипват Калоян Стоянов и Младенов ,а постоянно да декларират ,че ще им дават шанс.
Как може да се управлява футболен клуб без да има грам компетентност.
Някой си мисли,че става дума за кранисти ,куфражисти и арматурчици...КЛАСНИ ФУТБОЛИСТИ НЕ СЕ НАМИРАТ ЛЕСНО!А ЕВТИНИ КЛАСНИ ИМА САМО В СЪНИЩАТА


24 Юли 2009 08:37 | До запознатия
Оценка:
-62
 (
194
 гласа)

Имате нужда от валерианче спешно. Спрете да истеризирате! Ако това ръководство е безумно, какво да кажем за всички останали през последните 19 години? Всички решения относно състава ги взима само и единствено треньора, а във в. Струма както винаги почти всичко написано е далеч от истината и от здравия разум. Вие имате ли да давате по 1500 лв. на Хазуров? Ако имате, давайте ги и той ще бъде в отбора и ще играе..., ако треньорът реши. За добро или за лошо, нито ръководството, нито Вие определяте състава.


24 Юли 2009 09:30 | Запознат
Оценка:
7
 (
125
 гласа)

До Доктора с валерианчето!

Кой треньор би загърбил добър футболист ? И престанете да се месите в работата на Шенсой.Той е единственият който поне знае за какво става дума .

И престанете да обезкървявате отбора заради очевидната си глупост и финансова немощ.

Не разбрах освен за НЕХАРЕСВАНИЯТ от вас Хазуров какво мислите за останалите примери и най-вече за Коемджиев?

Интелигентно моля за ПРИЧИНАТА за неговото ЗАТОЧЕНИЕ ???

Освен запознат съм и добронамерен !!!


24 Юли 2009 10:14 | ???
Оценка:
-5
 (
181
 гласа)

Носят се слухове, че в отбора на Пирин е имало едно ядро от 6-7 футболисти (така наречената "Гоцеделчевска група" ) които са решавали на своя глава съдбата на дадени мачове на отбора в отминалото първенство, както и съдбата на предишните треньори на Пирин.


24 Юли 2009 10:56 | данчо
Оценка:
11
 (
133
 гласа)

В всички отбори на България има футболисти от Пирин Гоце Делчев тогава трябва всички отбори да ги разформироват,какво да се прави като са добри


24 Юли 2009 13:08 | До запознатия
Оценка:
40
 (
148
 гласа)

Коемджиев е "заточен" по изрично настояване на треньора и против мнението (но не и против волята) на ръководството. Ясно и просто. Никой, ама никой не се меси в работата на треньора. Това се доказва от факта, че в отбора има роднини на хора от спортнотехническия щаб и ръководството, които миналия сезон бяха резерви.
Защо смятате, че Хазуров е нехаресван от мен или от ръководството?
Защо твърдите, че аз или ръководство сме финансово немощни? Аз не съм твърдял, че съм финансово мощен нито съм чул някой от ръководството на Пирин декларира, че е финансово мощен? Нито пък са длъжни да са. Просто се опитват да спасят клуба, както не успяха например бизнесмените на Търново, Русе, Шумен, Добри и други големи градове.
Изобщо, щом сте Запознат, защо питате мен?

Да декларирате, че сте добронамерен накрая на писмо, в което отправяте изключително тежки нападки към ръководството на клуба, е някак несериозно. Или сте добронамерен и го показвате с действията си или не сте.


24 Юли 2009 16:02 | Пирин
Оценка:
-14
 (
118
 гласа)

Запознатия има нужда не само от валериан, но и от спешна докторска намеса! Алооооо от такива запознати ми идва до гуша!!! Слезте на земята и идете да се консултирате с психотерапевт - имате нужда! Ръководството от куфражисти и арматурчици, когато е играло футбол, майка ви се е чудила как да се отърве от поредното заченато зло.
А за вестник Струма, хора научете се да пишете. Поне! Всички знаем колко струва позитивна статия и колко негативна, но както казах по горе, като пишете, пишете вярно !
В тази държава останаха само злобни, изнудващи, комплексирани и запознати същества! Горко ни, ние сме само 10 %! Дръжте се приятели и подкрепяйте малко останалите съвестни бизнесмени!


25 Юли 2009 07:35 | SS
Оценка:
0
 (
98
 гласа)

Are pa na taya ss i bili vinovni. Pirin SS spasi futbola v Blagoevgrad i vi spre sponsorstvoto plateni fencheta na sinergiya


25 Юли 2009 09:47 | Запознат
Оценка:
-11
 (
105
 гласа)

Съжелявам,че си написах мнението.

Господа дежурни писачи - отбой !

Късмет на Пирин! И само наблюдавайте с кого ще се разбере РЪКОвъдството и каква селекция ще има.


25 Юли 2009 10:23 | До Запознатия
Оценка:
-31
 (
119
 гласа)

Аз лично за първи път пиша във форума на Струма. Единствените дежурни писачи са журналистите в Струма.

Чудя се обаче защо има фенове на Пирин, които продължават да си правят илюзии, че Пирин може да има селекция. Хора, избийте си го от главата това! Пирин не е Милан и не е собственост на Берлускони. В момента, а опасявам се, че винаги ще бъде така, Пирин ще се бори за приличното си съществуване и нищо повече. Насаждането на истерична атмосфера в сегашното положение е абсурдно, особено след един съвсем приличен сезон.

Не бива да съжалявате, че сте си написали мнението, а трябва да съжалявате за самото си мнение. Спомнете си Калъмбов и се осъзнайте!


25 Юли 2009 21:29 | ss
Оценка:
-4
 (
128
 гласа)

krai za fenovete na makedonska slava ima ve4e pirin,gospodata ot fen klub da si hodat na simitli




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар