“Пирин Темков” стяга женски баскетболен отбор за “А” група

24 март 2011 00:20   10 коментара   18218 прочита
Момичетата до 14 г. пробиха на зона за трети пореден сезон
Момичетата до 14 г. пробиха на зона за трети пореден сезон


Момичетата до 14 г. пробиха на зона за трети пореден сезон

“Пирин Темков” /Бл/ стяга женски отбор, който да участва в “А” група наесен. Информацията потвърди президентът и треньор на благоевградските баскетболистки Крум Савов. Това ще бъде трети опит на тима да заиграе във второто по сила родно първенство. Предишните два в деветгодишната история на клуба, носещ името на патриарха на българския баскетбол Веселин Темков, пропаднаха по финансови причини.

Сега обаче ръководството на пиринки обнадеждава ценителите на дамския спорт с твърдението, че има подкрепата на стабилен спонсор. Кр. Савов ще разчита изцяло на собствени кадри - девойки старша възраст и възпитанички на школата, които вече нямат право да се състезават при подрастващите.

Междувременно “Пирин Темков” класира всичките си 5 формации /до 10, 12, 14, 16 и 18 г./ за зоналния етап от държавното първенство. Най-много радост на треньорския екип донесоха момичетата до 10 г., които в последната си среща се наложиха драматично над фаворита в групата “Монтана” с 29:28 със зрелищен късен кош от далечна дистанция.


Още за: К. Савов   отбор   девойки   Още от: Спорт

Принтирай статия
10 коментара
24 Март 2011 03:44 | алчо
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

еми..... евала
а не като измислените мъже-една победа от..... 16 мача:)


24 Март 2011 08:13 | tino
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Тоя, десет години прави женски баскетбол и само лъже, нищо нема да направи, защо му вервате незнам. Само взима парите на децата


24 Март 2011 11:16 | С.Т
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Спокойно мога да кажа, че тоя човек що не се е гръмнал до сега!!! Първо дава постоянно лъливи обещания, мисли си че тренира, а всъщност им подмята една топка за да си правят двустранна игра. Нито един път през живота си не съм видял тоя треньор, да не кажа треньорче да направи една схема за отиграване, една правилно формулирана концепция за треньорския процес, нищо. Просто игричка, а хората (по-точно родителите) му вярват, дават си грешните парички, само и само момичетата да им тренират. Който и да е отбор на този треньор, везне ли в "А", то той ще бъде много по-зле представил се от мъжкия отбор на "Академик". Най-жалкото е това, че парадира с тъй нареченото "развитие на млади таланти". БЛАГОЕВГРАД НЯМА НУЖДА ОТ 72863276 ОТБОРА ПО БАСКЕТБОЛ, ФУТБОЛ, ВОЛЕЙБОЛ, БОРБА, ХАНДБАЛ и т. н. Вижте малките градчета като Ботевград каква школа имат по баскетбол, Разлог по волейбол и т. н да не изброявам. Защо там може, а тук да не може?!?!?


24 Март 2011 11:45 | Адвокат
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Защотот приятелю, в Ботевград и Разлог наистина се хвърлят много средства за развитие на детско-юношеска школа, а в Благоевград... всичко е на доизживяване... да не говора, че и специалистите са кой от кой по-зле ... Савов ли ще извади състезателка да играе А група или НБЛ - жени ахаха ... или Филипов с неговите юноши ... смях в залата ... млади и подготвени специалисти трябват на град Благоевград ..., а не ПИЯНИЦИ !!! От там идва и трагичното представяне при мажките и женските формации ... та нали юношите са базата на един отбор!


24 Март 2011 12:57 | алчо
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

адвокат?
а пишеш мажките..... аман от малоумници във форумите


24 Март 2011 16:53 | 5555555
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

ДОБРЕ, чЕ ГО ИМА И САВОВ! ПОСЛЕ, щЕ ВИ ВИДЯ -СПЕЦИАЛИСТИ.....


24 Март 2011 22:33 | пффф
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Аз тренирам Баскетбол при Савов а мой приятели при Филипов и мога да кажа че сме добри всички! Естествено неможем да се мерим със Самоков защото повечето момичета не идват на тренировка и затова сме на такова дереже ;)


25 Март 2011 00:10 | Aдвокат
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

Ей, Алчо !!! Не се хващай за машинални грешки бе, форумен плъх, а малко вникни в думите ми. И ти не си чувал за запетайки, но не го правим на проблем !?!?! Ти си маловажен в случая ! До пффф : Кои сте добри от школата на Савов и кои от тая на Филипов !?!?! Давай примери с имена ?!?!? Смях в залата. axaxax :D


25 Март 2011 01:05 | алчо
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

до АДВОКАТ
ако целта ти беше да докажеш, че си малоумен идиот-успя
дерзай шизофренико




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар