"Пирин" се падна със "Славия" за купата, късата клечка изтеглиха ЦСКА и "Литекс"

09 април 2011 00:20   4 коментара   23716 прочита


От суеверие шефът на благоевградчани излезе отвън да чака волята на жребия

"Пирин" извади късмет на жребия за полуфиналите в турнира за купата на България, след като се падна със "Славия" на предпоследното стъпало в битката за трофея. Това сбъдна пожеланията на благоевградчани да срещнат най-желания отбор в четворката. Домакинското предимство в сблъсъка на 20 април обаче отиде при белите. Късата клечка изтеглиха сочените за фаворити ЦСКА и "Литекс", които ще излъчат финалиста ден по-късно на стадион "Българска армия".

От суеверие шефът на орлетата Емил Наков излезе отвън да чака волята на Фортуна и предостави правото на един от присъстващите представители на медиите да бръкне вместо него в урната, където топката с името на "Пирин" така или иначе бе останала последна.

Пръв на подиума излезе президентът на "Литекс" Трифон Попов, който отреди на ЦСКА да домакинства в едната полуфинална двойка. Прословутият късмет на Димитър Пенев този път не проработи и Стратега от Мировяне прати на червените за съперник ловчанлии. Финалистите се излъчват в един мач, при равенство в редовното време и продълженията се изпълняват дузпи.

Ултрасите от двете фенски фракции в Благоевград - "Пирин "SS" и "Пирин-реален", се обединиха около мнението, че любимците им заслужават най-добрата подкрепа и обещаха да напълнят трибуните на стадиона в Овча купел. Преди около 2 г. близо 5000 запалянковци от областния център се изсипаха на Герена да викат за зелено-белите в загубения финал с "Литекс".


Още за: ПФК Пирин   жребий   турнир   Още от: Спорт

Принтирай статия
4 коментара
09 Април 2011 07:24 | фен
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Този мач ще е по-труден за Пирин отколкото самият финал. Футболистите от Славия ще изиграят мача много дисциплинирано и отговорно, с тактика и стратегия, но все пак Пирин има голям шанс да стигне да краен успех и финал. Не е изключено мача да завърши наравно (0-0 1-1 ) и да има продължиния и дузпи. Славия да му мисли... и да трепери. Пирин си е Пирин !!! Пирин е доказан боец, особено когато играе за Купата. Успех на нашите любемци от Пирин и късмет


09 Април 2011 08:21 | Таната Оцев-Орлето
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Бием ли Славия. Зона Уефа ни очаква. Само едно е условието ЦСКА да са на 2ро място


10 Април 2011 14:36 | Иван
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Само " ПИРИН" искаме финал. ;)))))


10 Април 2011 19:01 | Спас Колев
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

САМО САМО ЦСКА!!!!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар