Пирин с втора поредна загуба, треньора Васил Петров се размечта за Лестър

09 ноември 2019 11:04   28 коментара   9048 прочита


Отборът на Пирин Благоевград допусна втора поредна загуба, този път като гост на ЦСКА 1948 с 0:2. Освен второ поражение, орлетата са без отбелязан гол и във втори пореден мач, след фиаското преди седмица с 0:5 от Локомотив ГО пред собствена публика.

Благоевградчани вече са на девето място във временното класиране на Втора лига с актив от 19 точки. И двете попадения на националния стадион Васил Левски реализира голмайсторът на червените Андон Гущеров. Нападателят вече има 22 гола от началото на сезона.

През втората част Гущеров можеше да вкара хеттрик, но пропусна дузпа. С този успех ЦСКА 1948 се върна поне временно на първото място в класирането на Втора лига. Новият наставник на червените Йордан Юруков записа трета поредна победа от както пое тима. В същото време временният наставник на Пирин (Благоевград) Васил Петров разкри, че идеята на клуба е да стане сателит на Лестър.

"Получи се добър мач. Нашият отбор тепърва се гради с времето. Направихме много промени. Идват новите спонсори. Хората показват голямо желание и всичко се прави с голям професионализъм. Отборът трябва да се надгради с трима-четирима класни футболисти.

Хванаха ни неподготвени в първата минута. Казах на Била, че е хазартен, когато играе един на един и точно така стана. След това допуснахме втори гол. Идеята на клуба е да станем сателит на Лестър. Видяха базата ни. Тя се надгражда. Правят се още три терена.

Идеята е да се направи българо-английски тандем. Нашите момчета да ходят в Англия и оттам да идват в България. Ако паснем с треньор и ръководството, както е амбициозно, ще постигнем добри резултати", заяви наставникът след срещата.

Марти Иванов


Още за: Пирин   загуба   цска 1948   Още от: Спорт

Принтирай статия
28 коментара
09 Ноември 2019 11:41 | Георгиев
Оценка:
1
 (
19
 гласа)

С такъв голям бюджет, Пирин крета в долната половина на таблицата, отпадна от аматьори за купата, а виновни няма. Венко и Елезов са незаменими.


09 Ноември 2019 12:15 | анти Георгиев
Оценка:
1
 (
17
 гласа)

Престани бе жалкар, преди пишеше с друг псевдоним сега с друг, излез и си кажи болката, а тя е, че си некадърен комплексар, като повечето, които пишат глупости против Пирин. Ама много си запознат с бюджет, с футбол, с организация на футболен клуб!?! Къде беше през последните "шампионски" 20г. на Пирин та сега излезе от мишата дупка и започна много да разбираш или сега вече има пари и мераклиите-разбирачи станаха много и искат да се закачат на хранилката, както много от вас се изразяват! Спрете да се опражнявате в риторика и ако сте истински фенове, ходете на стадиона и подкрепяйте отбора в добри и лоши моменти, особено в лошите, защото тогава се вижда, кой е истински фен и кой измислен и набеден за фен! САМО ПИРИН!


09 Ноември 2019 12:17 | Rita
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

Васе е подлога невиждана, то си пролича и днес. Резултата можеше и днес да е 5:0, ударена греда и пропусната дузпа за Цска. Хмм.... Ганев на вратата-престоя му в Банско и Симитли, са доста компрометиращи-черно тото-питайте хората там. Адемов-кадър на Иво Андонов-черно тото. г-ж Уорън не виждате ли, Венко Попов ви поставя в поза партер, чрез слугата си Васко Петров. Накрая ти в Сливен, а тия двамата в Бобов дол. Накрая вместо да правиш козирка, да не правил шпакли.


09 Ноември 2019 12:32 | насо
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Много сте жалки бе набедени фенчета, нали ви бяха снимали видя се колко сте, а имате и претенции, смешници и олигофрени невиждани сте всичките на тази снимка!!! Ха, Ха.... Пирин оле!


09 Ноември 2019 12:59 | Васко
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

До втория коментиращ-ти ли си Венко, или дебелогъзото Елезко? Когато хората ви пишат истината ставате много обидчиви. Венко Попов и Елезов - вън от Пирин.


09 Ноември 2019 13:03 | Георгиев
Оценка:
-1
 (
17
 гласа)

Анти Георгиев, кое от написаното от мен не е истина? Цифрите са безпристрастни-Пирин има втори или трети бюджет в Б група, а се намира в долната половина на таблицата, нима не отпадна от строители и пазачи от Нова Загора? Грешките на управляващите клуба са стотици и при тези резултати трябва да има уволнения, зашото вие (Венко и Елезов) няма доброволно като мъже да си подаде те оставките.


09 Ноември 2019 13:04 | фен
Оценка:
2
 (
16
 гласа)

Ясно е че Пирин тази година няма да се бори за нищо. Средствата отиват за ремонт на стадиона, закупуване на автобуси и други неща от първа необходимост и обиграване на отбора. Другият сезон вече ще е различно. Това е и плана на Емиратс. Пирин ще върви напред и нагоре, бъдете сигурни.

Само Пирин !


09 Ноември 2019 13:08 | Toni
Оценка:
3
 (
15
 гласа)

Васе, избърши си лигите, стига с хфалебствията. И какъв здрав мач, видя-отзад можеха да ни вкарат 5-6гола, а отпред-нищо, барем един удар да имахме. Ти ли ке научиш децата да играт... майко мила и с Мите Благое-ле ле ле ле. И за какъв Лестър ми говориш, като ти караш децата в школата да продават мачове. Ама треба ние родителите да дойдем и с тояги да изгоним и теб и Попов и тая дебела тиква Елезов


09 Ноември 2019 13:09 | Пиринец
Оценка:
-3
 (
15
 гласа)

След като тази година няма цели защо се взимат скъпоплатени 8-9 чужденци? Преди сезона точно Уорън каза, че целите са място в първите 6 и добро представяне за купата, видяхме резултатите.


09 Ноември 2019 13:13 | до Георгиев
Оценка:
-9
 (
13
 гласа)

давай да видим откъде ги гледаш бюджетите на отборите. Дай линкове. Така наизуст да се говори и баба знае. Плюс това милион пъти се каза, че доста средства отидоха за погасяване на задължения, дългове, заплати и харчове на предишното ръководство. Пирин не е отпаднал от строители от Нова Загора, спри да го повтаряш като папагал. Загорец е на 1во място в ЮИ В група и ще влезе в Б група. Никой не е поставял високи цели за Пирин тоя сезон, това също се каза много пъти. Не знам ти кво си очаквал. Пирин е в средата на таблицата и това е страхотно израстване спрямо миналата година. Виж, за Венко и Елезов съм съгласен, тия двамата пиявици трябва да се махат. Но Уорън ги наследи в заварено положение в началото на сезона, сигурен съм че скоро ще ги махне и ще назначи истински професионалисти. Всички други действия на новото ръководтсво са супер, не знам какво се оплаквате ти и такива като теб.


09 Ноември 2019 13:53 | Георгиев
Оценка:
1
 (
13
 гласа)

Загорец от град Нова Загора са отбор съставен от аматьори, които работят на други места и тренират футбол в свободното си време. Това го каза техния треньор, дори двама от играчите са закъснели за мача и са останали резерви. В Пирин повечето чужденци взимат заплати по 6-8 000 лева, а част от българите 4-5 000 лева, тези пари са близки до парите на играчи от А група (без първите 3-4 отбора), а резултатите са посредствени-9 то място от 17 отбора в Б група и отпадане от аматьори от В група. Защо се взимат скъпоплатени наемници след като нямал ели, по добре обигравай юноши и вземи бивши футболисти на Пирин, които са пръснати в цяла България, те поне имат пиринско сърце.


09 Ноември 2019 14:33 | Toni
Оценка:
-2
 (
14
 гласа)

Абе какво я защитаваш тая фръцла Уорън, тя е тук да изпере едни пари и да изиграят някой и друг мач. Юноши и мъже -навсякаде се изкарват пари. За Ганев всички знаят че е послушно момче и когато му кажат пуска. Пато-също, минал е през Андонов, точно в онзи момент когато переха тото. Пушкаров-идва от Пловдив, също преминал през Марица. Ръководството си реди пъзела и се обгражда от подходящи хора. Е как да отидем на мач г-жа Уорън. Вече всички прозряха вашите идей


09 Ноември 2019 14:47 | Пепи
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

За Ганев знаем в Симитли, Мето Стойнев-му даваше нареждания. Но как евъзможно такива хора да има в отбора. Миналата година пак ставаха странни неща. Е добре има ли полиция в този град. То май случайни в тоя отбор няма. Ей опомнете се вашта мамица


09 Ноември 2019 15:31 | до Георгиев
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Ти си един лаладжия и хейтър, нищо повече. Дай да видим тия бюджети на отборите и да сравним. Дй да видим заплатите на футболистите, ти явно знаеш от първа ръка. Загорец е на 1во място от 18 отбора с 12 победи от 14 мача с 5 точки пред втория. Айде нема нужда да са съставени от аматьори. Ти до кога само ще хейтиш под всички статии на Пирин бе. Баннете го тоя по IP, досадния тип.


09 Ноември 2019 16:05 | Георгиев
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

От кога истината е хейт? Да, запознат съм с бюджетите на доста от отборите в Б иА група, ако нещо не ти е ясно питай. А, че Загорец е съставен от аматьори е ясно дори и за децата.


09 Ноември 2019 16:09 | Пиринец
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

До до Георгиев-май ти си трол, този Георгиев пише истини, а ти най вероятно цицаш от клуба. Аз и повечето хора обичащи пиринката искаме в отбора юноши и наши момчета, които играят в цяла България, а не посредствени чужденци--наемници с големи заплати.


09 Ноември 2019 17:55 | Ехо
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

От Пирин да отговорят защо има футболист на заплата от 7000 лева, тъй като общината е съсобственик и пари от нашите данъци се харчат безразборно.


09 Ноември 2019 18:16 | Явор
Оценка:
-3
 (
11
 гласа)

Ама ръководството на Пирин, защо се сърдят, като през лятото обявиха 2 500 000лв. бюджет. Е с тия пари кой в Б група може да се похвали. То вие само лъжете, а после защо ви критикуват. Просто вие сте група измамници, но майната му на първия отбор:черно тото; пране на пари.... това не ме интересува. Моля ви не убивайте юношите, те са бъдещето. Тези U19 просто ги закривайте-те са част от вашите мръсни игрички. Хора защо мълчите, когато се вижда, че попов, елезов, петров и тази дебела г-жа, унищожават футбола в града ни. До толкова ли свикнахме с престъпноста. че вече ни е безразлично какво се случва. Но утре това може да се случи и на вас. Хора време е за, Време Разделно”-събудете сеееее


09 Ноември 2019 19:18 | Ешко
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

Веско Ганев е човек на кучката. Сега като падна от власт ще манипулира мачове на Пирин, така както го правеше при Шенсой в А група. Затова и това продажно вратарче застана на вратата. Предстой карнавала


09 Ноември 2019 20:31 | томи каракостов
Оценка:
2
 (
16
 гласа)

комсомолеца, дебелата и оня с женския дирник кога ще вдигнат белия байряк... и беж след шопова.


09 Ноември 2019 20:46 | ...
Оценка:
0
 (
14
 гласа)

Жалки прости комплексари, но шефове??!!! Оставка на цялото ръководство на Пирин !!!


09 Ноември 2019 21:14 | Вардар Скопие
Оценка:
-6
 (
10
 гласа)

Абе аз ви предлагам да вземете половината отбор на Вардар Скопие и може би тогава ще си върнете п Пиринският дух, помня като беше Галчев и пиринско и аржентинеца Херман Питетробон как пиринката биеше Левски и ЦСКА айде поздрави от предел махала, май заради парите си загубихте македонският непримирим дух.


09 Ноември 2019 22:32 | Пирин
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

Смени се не стъпващият на земята Д- р Камбитов, но Венко и Елезов никой не може да ги тренпне! Това са най успелия администратор и най великия технически директор! Срам и позор, никой на стадиона докато тези мърши не се изметат


09 Ноември 2019 22:46 | Само Пирин
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

Аз си мислех че мирише от минералната вода а то било от мършата в административната сграда.


10 Ноември 2019 02:41 | Тони
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Много сте оригинални в простотията си, ама карай да коментираме. Не само дрегери, а и проверка за наркотици трябва, че като чета тук май повечето са надрусани! Парите отдавна ги дава частна компания, та вашите данъци, които явно не си плащате, защото сте безработни олигофрени, не се дават за заплати в отбора! А пък този Георгиев да не бръщолеви глупости, че даже сигурно не знае значението на думата БЮДЖЕТ! Като толкова си запознат, излез си лице в лице с ръководството на Пирин и покажи какъв си


10 Ноември 2019 02:46 | bobi
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Томи Каракостов коментарите са ти страшно оригинални, издигаш се в очите на слепите и то здраво! Ха, ха, пълен дебил си, личи си!


10 Ноември 2019 10:57 | Kaloqn stoqnov
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Mahaite tiq cigani ot otbora ostavete na6te mom4eta da igraqt stiga s tiq hora koito idvat i ograbvat pirin nikoi ot teh ne go boli za otbora golemiq Pietrobon sega prodava carevica


10 Ноември 2019 11:03 | Ало Банов съм
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

До Тони-ето, че отново не си в час, общината има 25 процента от фк Пирин, а фирмата-менте е собственост на Делян Славчев Пеевски.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар