Пирин с равенство с дебюта на Йордан Самоковлийски

18 юли 2013 09:46   5 коментара   7238 прочита


ОФК „Пирин” и юношеският национален отбор на България до 19 години направиха нулево равенство днес на стадиона в Драгалевци. Момчетата на Йордан Самоковлийски бяха видимо по-силния тим на терена, но пропуснаха да отбележат няколко попадения.

Първата част започна със сериозен натиск на орлетата, които владееха инициативата без да дават шанс на юношеските национали. В 8-та минута с удар се отчете Ибрахим, който от 20 метра не успя да уцели вратата. В 27-та минута Хаджииванов направи уникален пропуск, като от 3 метра стреля с глава неточно. В 36-та минута добра атака на Пирин завърши с удар на Васев, но вратаря на националите изби в корнер. Две минути по-късно Костов излезе сам срещу Любенов, но стреля неточно в него.

В началото на второто полувреме в игра се появиха Богоев, Славков и албанецът Делибаши, който е на проби при благоевградчани. В 54-та минута Бачев скочи най-високо след корнер, но прати топката в аут. Три минути по-късно Богоев опита удар от 30 метра, но не затрудни Любенов. Следващата среща на зелените е тази събота, в 10:30 срещу отбора на Германея в Сапарева Баня.

Пирин започна в състав:

Бахтарлиев, Спириев, Сандев, Бачев, Стоев, Ибраим, Попев, Хаджииванов, Васев, Николов и Костов. След почивката в игра влязоха Богоев,
Славков, Делибаши, Туджаров, Стоицов, Шапкарев, Балтов и Кацимерски. През второто полувреме в игра за юношеските национали игра Креболиев, който също се готви с Пирин.

Димитър Христов


Още за: Пирин   дебют   Самоковлийски   Още от: Спорт

Принтирай статия
5 коментара
18 Юли 2013 11:11 | 44
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

като за начало добре, но може и още по добре


18 Юли 2013 14:50 | ДОНИ
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

БОТЕВ ДА СТАНЕ САТЕЛИТ НА МАРЕК ЗА ДА БИЕ ПОНЕ СЕЛАТА .БАЧО ДАНЬО Е ЛЕГЕНДА НА МАРЕК И ЗАВЕРАТА МОЖЕ ДА СТАНЕ .САМО БОТЕВ !!!! СС КЪДЕ СТЕ ???


19 Юли 2013 18:43 | ВИХРЕН
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

На кой е легенда Бат Дана?? Абе ей ти слушаш ли се бе? Той живота си го изкара по Вихрен и Пирин и е запален фен и на двата отбора ти за некви убити ку*рове от дупеница ми говориш шебек.. Ае осъзнай се малко.. и на кефалченцето да му кажа.. Догодина синко във В група влиза ВИХРЕН защото пак ще ви скъсаме от еб*ане ку*рви петрички цигански !!!!!


19 Юли 2013 18:45 | ВИХРЕН
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Успех на Бат Дана лично ми е бил трениор голем е честно!! Некой ден искам пак да го вида като наставник на ВИХРЕН, но вече в А група заедно с Пирин !!!!


21 Юли 2013 14:17 | Сандански
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

селиаците са само от петрЪч мангал... ще събирате железо по селата и А окражна за да се издаржате още доста години докат не се реши кардинало да се премахне тумора във Югозападниа футбол ( да се затрие от футболната карта което ще стане скоро съвсем скоро ),а именно белаЦИЦА ! белаЦИЦА УМРЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ !!!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар