Пирин с класика срещу юношите на Левски

24 януари 2020 16:23   8 коментара   7172 прочита


Футболистите на Пирин победиха с класически резултата 3:0 юношеската формацията на Левски София до 19 години. Още през първото полувреме орлетата решиха мача с три безответни гола. В 22 минута Хендерсън изпълни остър пряк свободен удар от около 30 метра от десния фланг, а прострелното центриране бе засечено от новото попълнение Димитър Алексиев за 1:0. В 32-та минута отново той бе точен с глава след изпълнение на корнер.

В 43-та минута Хендерсън уцели гредата от фаул, а в създалото се след това меле Глоар Антонио отбеляза с глава. През втората част последва пълна смяна на единайсеторката и отново зелените доминираха на терена.

До нови попадение не се стигна, а Михайлов и Габриел Да Силва уцелиха гредите. Това ще бъде единствената контрола за Пирин в България. В понеделник сутринта, орлетата летят за Турция, където ще се проведе втория етап от подготовката.

Марти Иванов


Още за: Пирин   победа   Левски   Още от: Спорт

Принтирай статия
8 коментара
24 Януари 2020 18:14 | Eлезов
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Значи ставаме за u 19.


25 Януари 2020 01:16 | Toni
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Другият път, ще играем с юношите на Симитли. Важно е самочуствието на управляващите в Пирин да е на ниво. Само Лъжа и Измама от фамилия Уорън-братя Елезови и джендера Попов. Много жалко е всичко което се случва с любимия ни отбор. Дойде време Тия дрисльовци ЕЛЕЗОВИ да управляват футбола в града ни. За джендера В. ПОПОВ, даже и не искам да коментирам. Той е пълно разочорование в живота .Като футболист партията го буташе, белким стане нещо, но уви пълен провал. После като управител на Македонска слава-провал и дребен крадльо. Кариерата му като Бизнесмен-само Фалити-пълен провал-отново и след 10 години отсъствие отново във футбола. За 4г. управлени Пирин -изпадане от А група и пълно рарушаване на ДЮШ, футболни традиций в града. Ето такъв паразит управлява клуба ни. За дебелата Ива Уорън-мозъка на проект, ПРАНЕ НА ПАРИ, тук трябва да се намеси ПРОКУРАТУРАТА, аз не съм Компетентен.


25 Януари 2020 08:47 | Уорън
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

По времето на "най- стойностния" адмистративен директор ВЕ Пирин бе изхвърлен в селската група, няма едно призово класиране, пък камо ли купа. В комбина с "най- добрия" управител на орлетата в десетилетната история на клуба, уредиха куп мачове с помощта на финикийски знаци Пирин да се спаси от пореден резил, а именно изпадане във В група. Тези двамата нямат място в Пирин и колкото по- бързо Ива Уорън и човекаът с парите от USA се отърват от тях, толкова по- бързо Пирин ще върви напред. Двойката смешни ръководители, със силно влияние върху селекцията да кажат колко футболисти продадоха на други клубове и колко пари спечели Пирин от трансфери. Да не говорим за дребните кражби, като бензин източван от рейса за ВП, като ползване на служебни коли за лични цели с общински пари и ред други тарикатлъци за сметка на данъкоплатците.


25 Януари 2020 11:51 | Toni Уорън
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Някой много го е яд, но с мозъка си на врабче само толкова може да му роди главата. Само злоба и лъжи, пънат се някои творци, ама не им се получава! Жалкари! Само Пирин! Троловете нека си драскат, вие си работете!


25 Януари 2020 11:56 | Ораново
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Как си Елезов? Сънуваш ли Поли?


25 Януари 2020 20:25 | Vankata
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Mihtarski kaza kacha li se na stadiona purviq izgonen e Vili Elezov


26 Януари 2020 10:23 | Русия
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

https://papagal.bg/eik/175249529/1b7e
За по- тъпите... малко инфо за предшественика на Емирейтс уелт, финансови отчети разни други. Няколко години на минус...


27 Януари 2020 16:58 | Мите
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Михтарски никога, ама никога няма да се качи на стадиона, това да не му е хранилката на Чапов !!!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар