Пирин привлече Арно Люзайадио

19 януари 2024 20:19   48 коментара   9146 прочита


24-годишният десен защитник ще носи цветовете на нашия клуб до края на настоящия сезон, като контрактът му включва опция за удължаване с една година.

Французинът от конгоански произход премина десетдневен пробен период преди да бъде одобрен от треньорското ръководство и привлечен с постоянен договор.

Той е юноша на ПСЖ, като записва почти 30 мача за втория отбор на парижани, а по-късно преминава в Орлеан, където играе в продължение на два сезона във второто и третото ниво на френския футбол.

Последният отбор на Арно е нидерландският Емен, с чийто състав през сезон 2021-22 г. става шампион на Ерсте Дивизи и печели промоция в елита, записвайки общо 30 мача, 20 от които като титуляр. След това остава в тима и през следващия сезон.

 


Още за: Пирин   футболист   Още от: Спорт

Принтирай статия
48 коментара
19 Януари 2024 20:56 | Фен
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Със сигурност Тренчев иска нови футболисти, Ako вие Занев Михтарски и за съжаление ще спомена името Елезов убиец на футбола в Благоевград не можете да окомплектовате състава си събирайте багажа и дим да ви няма, Време е и служителите да получат заплатите си а, Към багажа си прибавете и мазника Дяков, Започваме да съжаляваме за предишното ръководство, Да знаете че няма да ви търпим много в съблекалнята,


19 Януари 2024 21:08 | Дзифтар
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

???


19 Януари 2024 21:12 | Премиер лийг
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

аууу направо в люта битла с Арсенал, Ливърпул и Реал М. го докопахме тоя уникат.... Елезов го вика Банскалията, да си гукат заедно !!! АМИН


19 Януари 2024 21:37 | Далаверка да има
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Вчера някои писа дали наистина ръководството е казало, че от юношите нищо не става, е ето ви доказателство. Закривай школата, поне родителите да не си дават парите за такси и екипи. За какво е тази школа??? Да викнем Бонго Бонго в Пирин. Скъпи родители не виждате ли какво става, защо не попитате къде са ви децата?


19 Януари 2024 21:54 | Черно тото
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Има ли


19 Януари 2024 23:12 | Камачо
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Това е безумие, което се случва. Кога е имало силен Пирин, когато основата на отбора са юноши от школата. От там насетне дойдат украинци, преотстъпени и при първа възможност избягат. Стига и шуробаджанащина. На тоя и оня децата да се налагат. Така ще избягат много кадърни деца.


19 Януари 2024 23:17 | до далаверка да им и кама
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Не знам доколко следите Пирин, но в сезон 2018/2019 Пирин играе изцяло със свои юноши и завършва на 13-о място от 16 отбора в Б група и се спасява с победа в последния си мач.


19 Януари 2024 23:52 | Далаверка да има
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

За чии к*р ми е тази школа след като нямаме краен десен защитник????
Ако, Васко Петров, треньорите??? Защо не работите??? Ехооооо, школата, на Бонго Бонго ли ще плащаме заплата? Един десен бег ли няма от цялата школа, няма и голаджия ли? Няма и крила ли? Няма и халфове ли? Е, тая школа верно е за затваряне. Някой пишеше, че Васко Петров бачкал на заплата и без пари, НЕ, Не, той си изкарва неговото като дава юношите на Лудогорец, на Цска, Левски, славия..... Той работи за други отбори. Значи за другите отбори има па за Пирин нема. Мама ви деба измамници. До родители, плащайте си таксите и си трайкайте. Защо един не попита защо няма юноши в мъжкия отбор?? А взимате Бонго Бонго?


19 Януари 2024 23:59 | До оня с юношите 16 място
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Ок, така е, идва Белогур с парите, взима легендите Бодуров, Манолев, Занев, Дяков... Пари има, какво стана с отбора? Играат купа на България с банско, едва се отрваха, не само за купата, кой ми хванеш ми млатеше. И нормално феновете, и мнението на Занев и на тия легенди, тогава отбор с пари, знаеш ли какво беше.
Абе, вие шо искате, Пирин да играе в шампионска лига ли, какви амбиции имате? И тогава още в Банско ги запсувахме.
Лошото е, човек, че тогава имахме пари и нищо, сега пак е същото. Занев, вика, е шо бе Пирин да не се е Борил всяка година за шампионска лига та са искате от над успехи.
Господ мие свидетел, на думите му, кой лаже утре да умре


20 Януари 2024 00:05 | Закривай школа и футбол
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Щом от школата нема, нема. Давайте, балъци, родители, е кой играят. До вчера бяха украинците, днес са печките ли.
Значи, некой е ойдел и е видел тая печка, че е добър, обаче не е отидел на Рилци да види юношите?????
Елезов, Занев, Михтаро, байкушо.
Нали знаете как ги гледат тия, на клипчета в ютуб, или в Интернет.
Кой ръководител отиде и виде тоя тип, че е добър, и става за Пирин, вместо наш юноша??? Кой, Кой, кой, кой ойдел и го виде на живо


20 Януари 2024 00:33 | Дан Тан
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Абе тая помак Занев ли ще оправи футбол в Благоевград бе, не се излагайте. Те с Бодоров и Манолев редат мачове всички го знаят (даже във вестниците го пишеше помако Занев) Те го направиха директор... мале. мале


20 Януари 2024 00:42 | има ли смисъл от коментар
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Щом самите ръководители са казали че от школата нищо не става. Значи тези които трябва да направят така че да става казват категорично не става. Парадокс. От 20-30 деца набор не могат да извадят 1! Работят /уж/ получават заплати и казват че не са ги заработили. Защо е работила тая школа години наред. Много деца са отстранявани защото са непеспективни /дали е така или не се сгодни на треньора може само да се гадае/. Ама като не изкарват футболисти поне да даваха възможност на всяко дете което иска да тренира. Добре за всички. Ще има 2 групи от набор, или 3. Ще се събират 2-3 пъти повече такси. Е треньора няма да работи на 2 часов работен ден а ще работи на 6 часов. Като не може да си заработи заплатата с качество да я заработи с количество


20 Януари 2024 00:57 | хахаха
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

значи аз произвеждам стоки и казвъм остави тези стоки не стават бравоссссссссс


20 Януари 2024 02:19 | Закривай школа и футбол
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

От цяла школа нямаме десен краен бранител, който не става за мъжкия отбор? Взимаме Бонго Бонго он е най добрият. Е, Бонго си плати 5 бона лева, а ваще деца са безпарковци. Хахаххаххсхсхсхсг.


20 Януари 2024 02:21 | Фдн
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Стига с Бонговци, къде са ни децата, къде ние школата?.? Кмете? Байкуш. Да избягаха ни хора, и вместо юноши взимаме печки бонко монко???


20 Януари 2024 02:31 | Комисионна да има
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Къде са ви децата в мъжкия отбор?
Аз, кат ви казвам, че ръководството не разчита на тях, и ги обявява, че нищо не става, вие, се пънете.
Вили Елезов, а нибе лви деца бе, от тоя комисионната ми е 2 бона. Къде ние школата, алоооо, треньорите, алоооо ръководството, алоооо феновете???
Нямаме десен краен бранител от школата и взимаме Бонго Бонго???
Родители, вие сериозно ли?


20 Януари 2024 02:37 | Комисионна да има
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Още плащайте такси, екипировки, зали студени, играете на дъските, и се чудете как да извозите децата ви за мач. Бако ви Елезов си взима комисионка за ч*ната перла, и ви обяснява как вашите деца не стават.


20 Януари 2024 05:31 | Хехе
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Абе тъпи ли сте или просто си чешете езиците опс клавиатурата. Разбра се вече че ДЮШ не е да подготвя футболисти. Едноличния собственик Васил Петров я е използвал за собствени нужди. Не са осигурени подготвени треньори ама то и не е нужно. Колкото по мазен и манипулативен треньор толкова по ценен. Фенове, родители, общество да не сте спали, сега е много късно. Видяхме подготовката с момчето което се разходи до Италия и позорно го върнаха


20 Януари 2024 05:47 | Брейййййй
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Бако Елезов виновен че земята се върти. Така ли е? Ами ако само в него е вината що не виждаме нашите юноши в ЦСКА, Левски, Славия. Щото не са научениииииииии! Щото способните са на пейката и няма кой да ги види! Щото играят парите на татковците и органите на майките!


20 Януари 2024 08:20 | Дафинов
Оценка:
-5
 (
5
 гласа)

Защо преди 2 дни изгониха най-перспективния десен защитник от шкллата Ласков и хо пратиха в Симитли?
Вчера стана ясно защо, за да не покаже че е по-добър от бонго бонго


20 Януари 2024 08:46 | Фен
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Всички сте недоволни от тоя Елезов, Да го махнем от отбора и не само него а всички които са на 2 или 3 етаж, Те убиват нашия Пирин а ние си мислехме че имаме отбор и с 2-3 попълнения ще сме още по добре, Да ама не, Вън всички и футболистите не ги искат, А школата освобождава треньори защото са били "галеници"на предишното ръководство, Митревски марш в СИМИТЛИ


20 Януари 2024 09:08 | Дафинов
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Струмаааа, вчера имаше мач на Пирин!
Защо не качвате резултат?
Или продадохте вашия гъз да пазите на Елезов дебелия гъз?


20 Януари 2024 09:55 | До горния
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Това не е Струма, а.... Стършел.


20 Януари 2024 11:32 | Перник, ж.к.Изток
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Боздански една от легендите на Пирин навремето бе зет у Струмяни едно, а не у микрево или струмяни две.


20 Януари 2024 12:56 | До Дафинов
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Е затова беше спокойно преди години. Еднолично командване, кой си плати си е платил до живот. Сега трябва да взимаш помесечно, че не се знае до кога си. А защо Лясков е в Симитли? Няма връзка нито с нови нито със стари футболисти и този който го пише е много наясно, но пък е шанс да напада елезов. Нямаше ли спортен директор, ааааа


20 Януари 2024 13:09 | ????
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Хахаха дафинов изгореха ли ти паричките. Ти от къде знаеш кой колко е добър като на мач не си ходил та камоли на тренировка. А знаеш ли за другите защитници /и не само/ кой как се справя, кой трябва да набляга на това.... кой на онова..... А да обясниш защо изгонихте момчета да се снебиват по София. Айде разкажи


20 Януари 2024 13:17 | Фен
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Хахаха дафинов изгореха ли ти паричките. Ти от къде знаеш кой колко е добър като на мач не си ходил та камоли на тренировка. А знаеш ли за другите защитници /и не само/ кой как се справя, кой трябва да набляга на това.... кой на онова..... А да обясниш защо изгонихте момчета да се снебиват по София. Айде разкажи


20 Януари 2024 13:22 | Шефа знае най добре
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Митревски е в школата от години, така че ако е решил да уволни някой значи е прав. Той ги познава много добре.


20 Януари 2024 13:22 | хохс
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Струма, къде ви е статията за мача на Пирин със Струмска слава. Много бързо станахте ибрикчии на Дуков и на Елезов. Връткалници такива.


20 Януари 2024 13:49 | умен
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Айде още един път питай къде е статията. Е не са я написал и какво. Това не е официален мач, а и няма човек който не знае резултата. А относно негативните коментари може и тука да си ги пишем. Интересен ми е въпроса за Лясков, от Таско единственото което знам е че е роднина на някой си футболист. Е те са много футболистите, явно точно тоя е бил приятел с тасков дафинов карачоров но пък не е приятел със занев. В статиите пише че Елезов е администратор, това не предполага власт, Има технически, спортен директор, кой трябва да носи отговорност


20 Януари 2024 14:11 | Зозата
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Умен, ти трябва да си изключително неумен, за да твърдиш че Елезов няма власт в Пирин. Пиявица от 20 година цоцаща кръвта на Пирин сигурно има повече власт и от Занев. А иначе заебите го тоя цирк потъващ. И без тва играят пред 40 човека. Сега ще видите след 3 седмии левскарите ще бъдат 3 пъти повече от домакините.


20 Януари 2024 14:28 | Верно иначе
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Нали знаете как ги взимат такива. Гледат клипчета в ютуб на някой мач в който е играл, и се свържат с него. Да не би некой скаут от Пирин да обикаля и да ги гледа на живо.


20 Януари 2024 14:59 | Не умен
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Изобщо не ми др@м@ за Елезов. А кажи Дафинов как го избрахте това момче да тренира с мъжете, има момче от 2005 в пъти по добро. Кажете критериите и никой няма право да възрази. А така всеки коментира, един бил дошъл вчера и веднага титуляр, друг бил 40 кг с мокри дрехи, трети 1, 40. И мисля си имат право да коментират. Напишете в сайта критериите, напишете като другите клубове, кой колко играе, пропуски, постижения. Но за съжаление критерий няма, всъщност има но нямат нищо общо със спортно техническите показатели


20 Януари 2024 15:03 | До умен
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Елезов е административен консултант на администратора Дяков който преди мача с Хебър или Етър така добре си беше свършил работата че момчетата напуснаха стаите в 12, 00 вместо в 15, 00часа, за това му назначихме консултант, a че отговорността е на техническия или спортния директор кои заемат тези длъжности незнам


20 Януари 2024 15:18 | Значи шефа знае най добре
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

То тоя шеф Митревски знаеше много добре какво да прави и с първият отбор на Пирин та добре че го махна Дафинов за да имаме някакви надежди да останем в ефбет но с тея ръководители почти невъзможно


20 Януари 2024 15:20 | А,де стига едно и също
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Кажи за въпросите които са зададени! Със сигурност има административни пропуски но те не са решаващи за развитие на клуба. Кажете за спортно _ техническите които са пагубни. Има много по сериозни въпроси от Елизов. Защо едни деца са без такса други с такса, от един набор, явно има причина но и това е тайна. Защо викате родителите на определени деца а не съберете всички. Защо им казвате да не се мести а после не му давате шанс. Еми щом е избран от друг клуб значи има възможности. Викате ги да пл@т@ ама кой се сетил сетил, кой не се е да пасе


20 Януари 2024 15:40 | До горния
Оценка:
-5
 (
5
 гласа)

Да прави сте, Школата има директор към който трябва да зададете тези въпроси и той е длъжен да отговори, И аз съм минал по този път но при директор на който Кмета не му беше батко, Мисля че при тея и първия отбор и школата са обречени за съжаление, Успех


20 Януари 2024 16:00 | тоа па
Оценка:
-5
 (
5
 гласа)

Откъде да знам кой се налага и кой не се налага в школата? Да не съм Митревски. Тия въпроси съберете си се родителите, отидете при Митревски и му ги задайте. Факт е че от 10 години, Пирин читав футболист не е произвел. Другото е вятър на муцката.


20 Януари 2024 16:09 | Кой ту пита
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Въпросите са към ръководството а ни към теб освен ако не си дафинов, Васил Петров а сие. Рано е да се пита Митревски, но той дори да почне някакви реформи няма да станат за ден. Отговорността е на предишните и най голямата на Васил Петров


20 Януари 2024 16:27 | тоа па
Оценка:
-4
 (
6
 гласа)

Ти си задаваш въпросите в некъв анонимен форум, бе дебил. Сериозно ли очакваш аз да съм Дафинов и да ти отговоря??


20 Януари 2024 16:35 | Тцтцтц
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Има един дето от години се мъчи да стане шеф. Той сигурно скача толко, или някой от обкръжението. Важен момент е но май в момента шансовете са малки, та целта е да се настройват родители. А те много много не му мислят, обещае ли някой че ще играе детето го подкрепят. После като не играе какво от това, да се оплачат на арменския поп


20 Януари 2024 16:57 | Тцтц
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Това цигане кой го доведе в Пирин?
Кой го е гледал как играе?
На каква заплата?


20 Януари 2024 17:32 | Пояснете малко
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Как от Пирин гонят някой в Симитли!!!!! Какво общо има между двата клуба освен ЯМКС. Ако някой от ДЮШ е отишъл в Симитли това може да стане единствено по негово желание и договорка с някой там. Както винаги някакви лъжи се пишат с цел оче. няне та някой


21 Януари 2024 20:09 | Занев помак
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

И Митевски го боли за децата от школата. В петък на контролата на 17 оная мърша Насо манекенката. (треньо,) д. е. м. не спре да вика като изоглавен. А Радо седи от страна и трае. МЪРШИИИ. Стига с тия оправдания, че нямало кой да го смени


21 Януари 2024 20:37 | @@@
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Атакаааа против Митревски. Защо на кой му пука за децата, на Васко Петров? Оставете го да поработи па тогава плюйте. Защо не плюехте против Васил Петров, Карачоров. Такова е, при един се доредиш, при втори, еми не може при всеки


21 Януари 2024 20:43 | &&&
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Не може после, сега е момента да се дореди друг. Изписаха се куп глупости. Та изгонил някой в Симитли, та ще уволняват някой, та глупости безброй. Не знам има ли толко прости хора да се връзват на такива постни лъжи


22 Януари 2024 12:28 | фен
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

просто е.... отивате на симитли и виждате един от най добрите юноши е там.
и сами решете дали са глупости.
на конролата срещу радомир влиза педински (добро дете ама 38кг) значи този дето е готов за мъжки футбол е в симтли, а протежето на митрата (педински) пак е с мъжете, даже и игра, докато ги нямаше заньо дебелия гъз и митрата... в първия отбор го нямаше педински (нищо против детето, добър е но му е рано за мъжки футбол и то се жидя) и другото важна разлика която виждам е че пак бодура ше е фактор.... видя се че без него отбора побеждаваше и никои не викаше продажници, сега се върна ДОКАЗАНОТО ОПГ (ЗАНЬО, ДЕБЕЛИЯ ГЪЗ, МИХТАРО И МИТРАТА).
До 1 месец ше изгонят и тренчев!
да живее пирин но не и навлеците в него!


22 Януари 2024 18:23 | &&&
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Чудесно е да има такава загриженост за юношите, но за съжаление не виждам искреност, а само използване на ситуацията за плюене по Митревски. Деца на 16 изпратени с мъжете няма начин за нямат някой зад гърба си. Всеки знае кой зад кой е, но тогава когато ги преместиха Митревски го нямаше.
Заминаха си много способни за да останат
неспособни, но връзкари /и по времето нa Васко, и на Карачоров, Метревски - ще видим/ Това е положението в Пирин. Всеки сам избира как да продължи пътя си. Той можеше да си играе в старша, иска в мъжки футбол, ето намерил си е начина.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар