“Пирин” притиска с нотариус ЦСКА за 120 000 лв. по договора на Спас Делев

14 август 2010 00:20   1 коментар   21074 прочита
К. Ваклинов
К. Ваклинов


К. Ваклинов

Орлетата получиха премиите за победата в първия домакински мач, срещат шампиона “Литекс” с пълни джобове

Ръководството на “Пирин” прибегна до услугите на софийски нотариус, за да си потърси дължимата сума от ЦСКА по договора със Спас Делев. Армейският клуб дължи още 120 000 лева за родения в петричкото село Ключ нападател, който втори сезон радва червените фенове, след като напусна зелено-белите в посока стадион “Българска армия”. Операцията по законовото призоваване на управата на столичния отбор проведе новият председател на Управителния съвет на “Пирин” Кирил Ваклинов. Вчера той беше в София, за да се свърже с нотариус, отговарящ за района на ЦСКА.

Изисках в тридневен срок ръководството на червените да се свърже с представители на нашия клуб, заяви К. Ваклинов. Целта на срещата е да уточним по какъв начин ще стане превеждането на дължимата сума за Спас Делев. Готови сме да изслушаме колегите, ако не са в състояние да изчистят цялото задължение, може да се стигне и до разсрочено плащане. Трябва обаче да намерим някакъв вариант, защото положението не е цветущо от финансова гледна точка, допълни шефът на пиринци.

Той потвърди новината, че зелено-белите футболисти са получили премиите за победата над “Сливен” с 2:1 в първия домакински мач за сезона. Избраниците на наставника Йордан Боздански тренираха вчера сутринта, обядваха в 13.00 ч., след което потеглиха за днешния сблъсък с шампиона “Литекс”.

От групата отпадна опитният защитник Мирослав Ризов, който не успя да се възстанови от контузията в глезена. Идентична травма мъчи и централния нападател Борис Кондев. Неговото състояние е по-обнадеждаващо и не е изключено да влезе като резерва срещу оранжевите. Мястото му в титулярния състав може да заеме новото попълнение Атанас Николов. Другият картотекиран през седмицата Благой Пасков не е в плановете на Й. Боздански за гостуването в Ловеч. Наблюдавах двата последни мача на “Литекс” срещу “Берое”, ниската резултатност не ме успокоява и не си правя илюзии, че и срещу нас ще бележат трудно, заяви старшията на “Пирин”.

Самочувствието на отбора се стабилизира след важния успех над “Сливен” и ще играем по-спокойно. Нямам нищо против да продължим добрата традиция срещу ловчанлии, допълни благоевградският Зико. Днес за града на люляците с 2 микробуса и леки коли потеглят около 30 фенове на орлетата.


Още за: ПФК Пирин   Сп. Делев   ПФК ЦСКА   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
14 Август 2010 10:23 | цесекар
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

"Армейският клуб дължи още 120 000 лева за родения в петричкото село Ключ нападател, който втори сезон радва червените фенове"- ЛЕЛЕЕЕЕ тоя дребосък така ни радва нас червените фенове вече втори сезон,че ако зависи от нас моментално ще му посочим пътя за село Ключ.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар