Пирин представя новия треньор в четвъртък

04 февруари 2024 18:08   11 коментара   7378 прочита


Oфициално Пирин Благоеград обяви раздяла с наставника Иво Тренчев и неговия екип. Промяната е продиктувана от разговор с бъдещите инвеститори, с които са били планирани основните приоритети в рамките на следващите шест месеца, разкриват от клуба.

Новото треньорско ръководство ще бъде представено в четвъртък (8 февруари), когато ще бъдат оповестени и подробности относно бъдещето на "орлетата".

"След разговор между ръководството на ОФК Пирин (Благоевград) и бъдещите инвеститори, бяха планирани основните приоритети в развитието на клуба в рамките на следващите шест месеца. Сред водещите цели са финансовото оздравяване и промяната в спортно-технически аспект.

Първите действия в тази посока бяха осъществени, като едно от основните и в същото време трудни решения бе свързано със смяната на настоящия треньорски щаб на представителния отбор.

Новият старши треньор и неговият екип ще бъдат представени в четвъртък, 8 февруари, на пресконференция, на която ще бъдат оповестени и подробности относно бъдещото развитие на клуба. Информация относно пресконференцията ще бъде предоставена допълнително.

В следващите дни тренировките на отбора ще бъдат водени от Мирослав Митев и спортния директор Петър Михтарски.

ОФК Пирин благодари на Иво Тренчев и неговия екип за положените усилия и постигнатите резултати и им пожелава успех!", написаха от клуба.

Пирин е 14-и в класирането на Първа лига преди подновяването на първенство, а първия мач на тима от пролетния полусезон е на 17 февруари като домакин на Левски.


Още за: Пирин   треньор   отбор   Още от: Спорт

Принтирай статия
11 коментара
04 Февруари 2024 18:39 | Елезов
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

е Фенчета-кенчета видехте ли бе кой ке докара инвеститорО а кой ке го докара ви е ли къде само кибичите на караваната и Орков ви набутва парцуцата ЕЙ ЕЙ АУ АУ ше ве избия


04 Февруари 2024 18:46 | Капчин
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Аз ше се права че незнам шо става като всеки път.


04 Февруари 2024 20:04 | ....
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Жалко за Иво Тренчев. Много добър треньор. Успех и за в бъдеще!


04 Февруари 2024 20:22 | Урдев
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

ЕЛЕЗОВ и комсомолеца Попов са нарамили лопатите и ще закопат Перун....


04 Февруари 2024 20:35 | Kapchin
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Do Kmeto koga shte bytnete na orkov karavanata iztrovi symanati narod s mente alkohol


04 Февруари 2024 20:39 | Сукси
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

ФК Украинска Слава Благоевград.


05 Февруари 2024 08:09 | мама Божка
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Абе пиринци, не знаете ли, че украинската мафия е по-страшна и от руската? Какви са тези украински “бизнесмени“ които, вместо да се бият за страната си, са избягали като мишки в чужбина и сега търсят къде да изперат краденото! Не ви ли стигва един белоруски БелКур, или ви хареса, че сега искате да опитате и украински?


05 Февруари 2024 10:01 | Ах,Андрешко...........
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Защо в четвъртък. Според ГОНГ - П
роектът "Фратрия" може бързо да се озове в елита, макар и не с това име. Именно собствениците на новия варненски клуб стоят зад спасението, което очакват в Пирин. Вчера от клуба официално обявиха уволнението на досегашния наставник Иво Тренчев с уточнението, че това е желание на бъдещите инвеститори в клуба.

Официално новият спортно-технически щаб на Пирин ще бъде обявен в четвъртък, но "Мач Телеграф" разкрива, че отборът ще бъде поет от досегашните украински треньори на Фратрия - наставник ще бъде Александър Бабич, а Евхени Гащук и Александър Ловренцов ще му помагат.

Във Фратрия остава спортният директор Емануил Луканов, който бе привлечен след уволнението му от Етър. Именно на него се разчита да продължи да развива проекта на аматьорския клуб. Тази зима в Пирин бе привлечен един играч от Фратрия - Данил Полонский, като се очаква да има още движение на футболисти между двата клуба.


05 Февруари 2024 10:44 | чудесно
Оценка:
15
 (
15
 гласа)

Дано си докарат и треньори за дюш. Тогава и за нашите деца може да има шанс. Големите те така или иначе изгърмеха вече но по малките набори може и да кярат


05 Февруари 2024 15:11 | пирин
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

елезов умри!!!


05 Февруари 2024 21:06 | ЕЛЕЗОВ до пирин
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

да ми умреш на късата пишка




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар