“Пирин” изненада познавачите и накара Любо Пенев да признае: Изпуснаха ни

14 септември 2009 00:18   8 коментара   15621 прочита
Н. Шeнсой
Н. Шeнсой


Н. Шeнсой

Футболистите на “Пирин” поднесоха изненадата на кръга с 0:0 срещу ЦСКА и бяха на крачка от сензацията - да нанесат първа загуба за сезона на евробоеца на България. “Познавачите” вещаеха лесни три точки за армейците, визирайки червените пристрастия на водещи фигури в акционерния състав на “Дъбравска” 1 и топлата връзка около трансфера на Спас Делев в Борисовата градина. Двата отбора обаче играха феърплей, а в ожесточената битка на стадион “Осогово” избраниците на Наджи Шенсой по нищо не отстъпваха на именития си съперник. Това принуди напомпания със самочувствие треньор на гранда Любослав Пенев да признае след последния съдийски сигнал: “Изпуснаха ни. Не те, ние трябва да сме доволни от точката”. Изходът от двубоя можеше да бъде различен, ако реферът Георги Йорданов не бе подминал нарисувана дузпа срещу Иван Цачев в 17-та мин. и не бе проработил рефлексът на Иван Караджов. Стражът от Кресна се превърна в герой за своите с невероятните си намеси преди почивката при диагоналния изстрел на изскочилия на ударна позиция Радослав Анев и в края при удара от фаул на Даниел Пеев. Ужасяващ пропуск на резервата Борис Кондев също допринесе за това двете нули да останат непокътнати. Реалният актив в атака на ЦСКА се изчерпа с гредата на Тодор Тимонов. Вратарят Веселин Ганев беше пълен господар във въздуха и нито едно от безконечните центрирания на отчаянието не доведе до излишни главоболия в полето на символичните домакини. Поредни силни 90 минути изнесе капитанът Борис Галчев, успешно му партнираха в центъра Дани Пеев и Тодор Паланков, безгрешно действаше отбраната в зелено-бяло, а с главната заслуга на наставника Шенсой тактическата грамотност на пиринци се повишава с всеки изминал мач.


Още за: ПФК Пирин   равенство   ПФК ЦСКА   Още от: Спорт

Принтирай статия
8 коментара
14 Септември 2009 08:06 | Yaze
Оценка:
28
 (
44
 гласа)

Предупреждение: Коментарите на латиница ще бъдат изтривани!

Chudesna zashtita i vratar,no mnogo slabo napadenie,2 gola v 5 macha,vkarani ot edin chovek samo-krayno nedostatychno )))


14 Септември 2009 09:50 | Пирин, това са италианците :)
Оценка:
12
 (
20
 гласа)

Брей, най-накрая да напишете нещо положително за играчите и за треньора.
@Yaze: Головете ще дойдат. Спокойно само. Слабо нападение е това, което не създава положения, а не това, което пропуска. Пирин пропусна много положения както


14 Септември 2009 10:34 | gerila
Оценка:
-5
 (
85
 гласа)

Предупреждение: Коментарите на латиница ще бъдат изтривани!

Nai-posle da vidq v Struma normalen komentar za mach, a ne samo glyposti ot roda koi kakvo kazal i to ot "rukovoditeli", koito ne razbirat nishto ot futbol.


14 Септември 2009 19:36 | привърженик на Пирин
Оценка:
-3
 (
11
 гласа)

Браво на треньоро! Отдавна не съм виждал такъв Пирин, който да е равностоен с лидерите и да се държи хладнокръвно и разумно на терено, без паника и хаотични действия. Ето това е ПРАВИЛЕН ФУТБОЛ! Шенсой - голем тактик и психолог! Жалко само за неадекватното ни ръководство, което направи истински безумия в летния трансферен прозорец (не става въпрос за Херман)!


14 Септември 2009 20:23 | И какви
Оценка:
18
 (
82
 гласа)

безумия направи неадекватното ни ръководство? Да не би да визираш това, че не се отказа да дава по 180,000 лв. на месец за издръжката на клуба при жестока икономическа криза и наличието на хора, които постоянно ги псуват като награда за тази тяхната неадекватност и безумие?


14 Септември 2009 21:12 | bokluci
Оценка:
-3
 (
9
 гласа)
14 Септември 2009 21:15 | Пирин
Оценка:
12
 (
48
 гласа)

Шо е наприло ръководството бе? Най-големия инвеститор сме ние гражданите - с нашите данъци се ремонтира стадионо. Ръководството знае само да изпуска талантливи футболисти и същевременно да обиграва чужди!
А да не забравяме че тия къде псуват акционерите беха на хранилка при същите. Храни куче да те лае, сами са си виновни така че са да не цикат! И разни галчевци и байкушевци да не ми се кипрат много по медиите, Пирин е силен въпреки тех а не благодарение на тех! Съсипват благоевградския футбол, юношите ни ги бият къде ги фанат, интернато го запечатиха... шо искаш повече? Акционерите искат само да цицат от трансфери и да си правят самореклама, а ако може да не дават нищо, само община да плаща..


14 Септември 2009 22:42 | rado
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

Влечуго по надлу от там къдото си в момента няма!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар