"Пирин" /ГД/ вдигна титулярите си на крака за Бяла Слатина

22 април 2011 00:14   2 коментара   21501 прочита
Ив. Атанасов
Ив. Атанасов


Ив. Атанасов

"Пирин" /ГД/ успя да вдигне на крака повечето си титуляри и заминава за визитата на "Чавдар" (БС) с настройка да стигне до успех. На линия е Виктор Шишков, който се оплакваше от травма през седмицата. Треньорският щаб си отдъхна, след като капитанът Марио Близнаков и Марио Метушев също напуснаха лазарета. Двамата бяха насинени от мача миналата събота с етрополци, но са готови да помогнат в спасителната мисия. Не така оптимистично стоят нещата за Петър Лазаров, който почти сигурно остава в Гоце Делчев да се лекува.

По същата причина в автобуса за северния град няма да се качи Юсеин Чивелиев. Изтече обаче наказанието на Радослав Моллов.

Според наставника Иван Атанасов победата в предния кръг се е оказала не само с точкова, но и с психологическа стойност. Той разкри, че обстановката в съблекалнята е по-спокойна и избраниците му тренират с настроение. Специалистът допълни, че никой не се плаши от днешния съперник, който още преди седмица определи като приоритетен мача с пиринци и отписа двубоя с "Ботев" (Враца), за да съхрани някои от титулярите си.

Всеки отбор има своите амбиции и всеки гради своята тактика съобразно тях. "Чавдар" има свои, ние също, а когато има цели, се получават и хубави мачове. Отиваме да играем футбол, да покажем своята игра с респект, но не със страх от противника, който разполага с добри футболисти, коментира Ив. Атанасов. Специалистът не пожела да вземе отношение по информацията за вътрешно напрежение в лагера на чавдарци и напуснали футболисти, проблеми с НАП, която е погнала президента на клуба за двойно счетоводство. Не трябва да се разсейваме със странични фактори, а да си гледаме в нашия двор, заключи старшията.

2 коментара
22 Април 2011 21:56 | анонимен
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

млади и нтелигентни тренйори и на Пи рин и на Чавдар


22 Април 2011 21:58 | анонимен
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

млади и интелигентни треньори на Пирин и на Чавдар




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар