"Пирин" /ГД/ търси попълнения от нискоразредни отбори

16 март 2011 00:18   2 коментара   48836 прочита
Д. Соколов
Д. Соколов


Д. Соколов

"Пирин" (ГД) ще привика на проби поне двама футболисти от четвъртодивизионния "Дебрен" през лятото, анонсира изпълнителният директор Иван Близнаков. Клубният началник разкри за набелязаните играчи в навечерието на третата приятелска среща между двата тима в последния месец. Спарингът е днес на градския стадион в Гоце Делчев с вероятно начало 15.30 ч. Двата тима си запазиха правото да променят часа, както и да спестят имената на бъдещите попълнения на пиринци.

От щаба на неврокопчани довериха, че практиката за търсене на нови състезатели в ниските дивизии ще продължи. В мачовете с аматьорите треньорите ще могат да си харесат футболисти. Това е начинът във време на криза да се оцелява. Винаги в нискоразредните отбори има футболисти, които не са били забелязани и оценени. Такъв пример е "Дебрен", който играе много приятен футбол с добри изпълнители.

Ще играем контроли и с други аматьорски отбори, в които да оглеждаме таланти, коментира Ив. Близнаков, подкрепен от наставника Д. Соколов. Междувременно стана известно, че Любомир Гуцев пропуска съботното домакинство с "Чавдар" /Етрополе/. Бранителят ще почива един мач заради петия жълт картон, заработен срещу "Септември" /Сим/.

2 коментара
16 Март 2011 09:25 | ще
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Преди години казах, че Градъ ще се владее от помаци! Бавно и сигурно изкупиха апартаментите, най-голямата група съветници е от ДПС, сега завладяват и спорта. Евала!
Ха сега хошгелдиниз в Неврокоп!


17 Март 2011 15:37 | (finger)
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ами вие като нямате пари за апартаменти ние имаме!   Кakво ти сме направили помаците ?




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар