"Пирин" /ГД/ се настройва за домакинство в "А" група на чужд терен

14 юли 2012 00:20   10 коментара   7966 прочита
Т. Стефанов /вляво/ записа 3 мача и гол с екипа на неврокопчани, но въпреки това бе отпратен
Т. Стефанов /вляво/ записа 3 мача и гол с екипа на неврокопчани, но въпреки това бе отпратен


Т. Стефанов /вляво/ записа 3 мача и гол с екипа на неврокопчани, но въпреки това бе отпратен

Урежда спаринг на стадиона в Благоевград

Новакът в "А" група "Пирин" /ГД/ уреди контрола със "Светкавица" на стадион "Христо Ботев" в Благоевград на 24 юли. Изненадващият избор на място на мача идва в потвърждение на мрачните прогнози, че футболният комплекс в Гоце Делчев няма да бъде готов за началото на първенството в елита и треньорският щаб на неврокопчани е решил да адаптира отбора към терена-килим в областния център, където най-вероятно ще посрещне съперниците си в първите две домакинства, съответно "Миньор" /Пк/ и шампиона "Лудогорец". Наемът за приятелска среща на модерното игрище, дом на местния "Пирин", е в размер на близо 800 лева, двойно нараства таксата за официални двубои.

Междувременно чистката в състава на Яков Папарков продължава да се вихри с пълна сила. Броят на отпратените от началото на лятото набъбна на 10, след като червения цвят на картона видяха юношата на "Локомотив" /Пд/ Стоян Марудов и дошлият от Созопол Теодор Стефанов. Престоят на младия "смърф" няма да се запомни с нищо и раздялата е логичен край на авантюрата му. По-изненадващо е освобождаването на Стефанов, който записа участия в досегашните три контроли на пиринци, вкара и гол срещу съименниците от Разлог. Все още в лагера на тима очакват пристигането на ветерана Костадин Марков, който хем не е желан в Перник, хем досегашните му работодатели правят спънки за взаимноизгодно прекратяване на взаимоотношенията с него.

10 коментара
14 Юли 2012 07:00 | ПИРИН
Оценка:
-6
 (
12
 гласа)

ЕЕЕЕ ТАЛИБАНИ ИГРАЙТЕ СИ В НЕВРОКОП И НЕ СЕ МЕРКАЙТЕ В БЛАГОЕВГРАД


14 Юли 2012 07:48 | ДЕРМЕНО
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Абе пумияр мълчи Вие и без това ще играете ама на трибуните като зрители щото футбол видяхме че не можите


14 Юли 2012 08:40 | фен гоцето
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Какъвто ви е вестника такъв вие и футбола благоеви внуци. Мачовете ще си ги играем в Гоце Делчев.


14 Юли 2012 10:07 | Алекс
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Да, ще си играем мачовете в Гоце Делчев. Краен срок за завършване на стадиона, не по-късно от 7. 08. 2012 г. За тия, дето не могат да четат цифри датата е СЕДМИ АВГУСТ. Ясно е, че няма да играем в Благоевград, а в Гоце Делчев.


14 Юли 2012 12:12 | ВИХРЕНЕЦ
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Ае стига с тоя благоеффф"град" че ми писна на к*ра вече! В А група да сте влизали.. Ква А група бе мишоции селтаци прости??? Не разбрахте ли че за нищо не ставате без Вихрен и Беласица са като и 3-те отбора сме в В група кво стана?? Вие потънахте и ще потъвате още! Ако някой отбор от В група требва да е в А това е Вихрен! Ама аз права ли го на въпрос?? Не защото нема смисъл за хубаво или за лошо гоцето са са в А група нека по-добре им пожелаем успех се пак са от нашия край.


14 Юли 2012 12:46 | ДЕРМЕНО
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Евала ВИХРЕНЕЦ тия благоевградски боклуци ги видяхме вече стига толко много злобари има вместо да се радват че отбор от този край е в А група те сомо чешат зъбите с нашите К.... е


14 Юли 2012 13:19 | Ах на мама
Оценка:
-4
 (
8
 гласа)

Кайо да ви подаде телешкио крак, да си почистите зъбнио камък!!! А всички щерки от Градъ и Петрич/Сандански са добре дошли у нас, да покажат желание за ученье ... талибаните се обаждат, мале мале мале :)


14 Юли 2012 14:06 | ьаьаь
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

при вас може Петрич/Сандански и Гоцето могат да се научат само как да им вкарват по-лесно голове от центъра.. никога повече нема да играете в А група благоевградчани.


14 Юли 2012 20:58 | фена
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

благоевград на кой е кръстен че не мога да си спомня..... ааа на един комунист - като селтаците жители в него..... с някакъв си смешен университет в който учат само глупаците които не са приети никъде другаде.... само ПИРИН - автентичния първи отбор с това име... наздраве на петрич и санданки


14 Юли 2012 21:26 | Радулов
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Москов пак опоска паричките с неговите фирми и алчност. Стадиона ще е готов на куково лято, щото Моската се доказа вече 20 г като некадърник.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар