“Пирин” /ГД/ отказа контрола с канарчетата заради бившия тим на наставника си

21 май 2011 00:18   4 коментара   24073 прочита
Ив. Атанасов
Ив. Атанасов


Ив. Атанасов

“Пирин” /ГД/ отказа контрола с третодивизионния “Ботев” /Пд/. Спарингът бе планиран да запълни вакуумма в първенството за неврокопчани, които почиват този уикенд. От ръководството на клуба съобщиха, че причината да се отклони поканата на пловдивчани са многобройните контузии и тежкият сблъсък със “Спортист” /Своге/ в междинния кръг в сряда. Двубоят срещу “шоколадите” е от особена важност за пиринци, които се борят за оцеляването си в професионалния футбол и треньорският щаб държи на максимална концентрация от играчите.

Уважаваме марката “Ботев”, която е институция за нашия футбол, и винаги ще приемем по-нататък контрола с този отбор. Надявам се през лятната пауза да можем да премерим сили, каза изпълнителният директор Иван Близнаков.

Наставникът Иван Атанасов добави, че за него е най-важно в момента момчетата му да преодолеят болежките и да излязат на сто процента срещу бившия му клуб “Своге”. Изкарал съм много хубави мигове в “Спортист”, но сега работя в Гоце делчев и единственото нещо, което ме вълнува, е оцеляването в групата, заключи специалистът.

4 коментара
21 Май 2011 14:44 | ПИРИН ГД
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

абе петрички боклук мръсен ти кой си та ще си изказваш мнението кой със кой ще играе вие мръсни продажни освен със Първомай и с Коларово няма да играете а ПИРИН ГД ЩЕ ОСТАНЕ В Б група наинат на такива боклуци като вас.


21 Май 2011 23:17 | 13 до Петри4анец
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Еи тарикат, първо разбиите кратуните на манговците, които Ви превзеха хубавиа град, и след това на останалите, щото както е тръгнало, не след дълго прекрасниа ПЕТРИ4 ще е шоколадено рус...


23 Май 2011 15:57 | ПИРИН ГД
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

от догодина празника на село /ПЕТРИЧ/щесе чества на банго васил. поздрав от красивия прекрасния и град с футболна история ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ


25 Май 2011 07:25 | Кефал
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Каква история футболна имате вие бе помаци смотани?!?! Хаджидимово имат повече успехи от вас! До сега даве и 1-во място във В група нямате, винаги влизате служебно!!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар