Пирин ГД и Банско не се победиха в приятелски двубой

09 февруари 2013 18:03   3 коментара   9314 прочита


Отборите на Пирин Гоце Делчев и Банско завършиха 1:1 в приятелска среща, която се игра в Хаджидимово. В 28-ата минута Албин Ходза откри за Пирин. Той бе изведен от Марчев и стреля покрай вратата, топката се удари в гредата и спря в мрежата. Този резултат се запази до 44-ата минута, когато Петър Тончев изравни за 1:1 след груба грешка на Атанас Фиданин. През втората част Петров и Близнаков направиха пропуски за Пирин, докато Банско не успя да сътвори нищо сериозно през вратата на своя съперник. За ФК Банско не игра Веселин Стойков, който си урежда трансфер в чужбина. Двубоят трябваше да се играе в Мурсалево, но лошите условия пренасочиха срещата на юг.

3 коментара
09 Февруари 2013 20:07 | koko
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Именно клубът от Гоце Делчев е отборът, замесен в най-много странни мачове (4), които са се изиграли от началото на новия сезон. Един от тях е срещу Литекс на Христо Стоичков, при който ловчанлии бият също с 5:0. Любопитното е, че другите два двубоя на Пирин, от които мирише на черно тото, са срещу Монтана, втория най-съмнителен български тим според УЕФА. Един от тях е за първенство и в него съставът от Северозапада печели с категоричното 3:0. Другият е за Купата на България и тогава домакините от Гоце Делчев надделяват с 3:2.



11 Февруари 2013 08:31 | Илко
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Пирин е най-силният отбор в югозападна България и това е факт! Така, че си лижете раните и си е... те майката дребни човечета! САМО ПИРИН!!!!!


11 Февруари 2013 09:33 | фена
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Тенчо замрази на пейката Пепи Лазаров и няма кой да направи един пас като хората.. а той се раздаваше до последно...




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар