Пирин драматично отпадна с дузпи за Купата

06 септември 2019 16:43   23 коментара   10927 прочита


Пирин Благоевград отпадна от турнира за купата на България. Орлетата загубиха от Загорец Нова Загора след изпълнения на дузпи. Единствен пропуск за пиринци направи влезлият в края на мача Адемов, който изпълни последния удар, но стреля покрай вратата,пише официалният сайт на орлетата.

През по-голямата част от срещата домакините се стремяха да контраатакуват и играта се водеше в тяхната половина.

Първата част премина без голови положения, освен епизодични пробиви в наказателното поле, но без завършващ удар за Пирин. На обратната страна загорци бяха близо до гола след статично положение, съобщи Pirinsport.com. През втората част орлетата тръгнаха по-смело напред и стигнаха до две чисти положения - на Динов и Габриел, но ударите им бяха парирани.

Домакините от своя страна се бранеха отлично и контраатакуваха опасно.

В самия край на второто продължение те стигнаха и до греда, след като при едно центриране защита и вратар в зелено се разминаха с топката, а тя стигна до страничния стълб и бе настигната от Бастунов.

При дузпите домакините не сбъркаха нито веднъж, докато зелените направиха един пропуск и всичко свърши за Пирин в този турнир.


Още от: Спорт

Принтирай статия
23 коментара
06 Септември 2019 17:08 | РОСЕН
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

ПОЧНАХМЕ ДА ПАДАМЕ ОТ ПАЗАЧИ, ЗИДАРИ И СЕЛСКО СТОПАНСКИ ТРУЖЕНИЦИ. БРАВО ИВЕ, БРАВО УОРЪН.


06 Септември 2019 17:28 | ПИРИН
Оценка:
11
 (
19
 гласа)

Пирин в момента е пародия на себе си . Венковци, Елезовци, Благовци са го полазили и оттърване няма от некадърността им . Те винаги са невинни, търсят проблемите извън себе си . Проблема според тях въе вчерашния мач е в изпуснатата дузпа . Не господа, вие сте проблема на Пирин и това че не искате да го осъзнаете означава, че нямате визия за решението му а именно да ни отървете от присъствието си .Емирейтс не предприемат нищо по въпроса, което означава че и те са част от играта на кметчето


06 Септември 2019 17:34 | Станчо
Оценка:
11
 (
19
 гласа)

Драматично след изборите Уорън си тръгна.


06 Септември 2019 17:39 | Реалност
Оценка:
12
 (
18
 гласа)

Докато спуснатата с парашут лелка не разкара доказаните некадърници Венко Попов и Елезов, доказва, че е част от схемата на кметчето.


06 Септември 2019 17:42 | Васко
Оценка:
10
 (
18
 гласа)

За съжаление Пирин е по близо до В, отколкото до А група.


06 Септември 2019 18:37 | Velio
Оценка:
-4
 (
14
 гласа)

Хора близки до Дончо, не се ли уморихте бе платени хейтърчета. Кое е изненадващото вчера. Та в Пирин половината и повече играчи са ниво В група и то за отбори като Стрела / Вълкосел/, а играчи като Златинката и Трифоноф отдавна са преминали зенита си. И ние си мислим че имаме отбор. Старата песен на нов глас. Ей нема балъци-тотална чистка от неможещи футболистчета. Заплатаджий-закривай


06 Септември 2019 18:43 | Васко
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

Кои са хората на Дончо? Тези, които не са слепи и казват истината ли? Значи всички нормални фенове на Пирин са дончовисти. Аман от объркани хора.


06 Септември 2019 19:04 | Velio
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

Всички нормални фенове който разбират виждат че с тези играчи нема как да се преследват големи цели. Та тия миналата година се бореха да не изпаднат а сега вече А група. Не е сериозно-колкото до Дончо трай- докато лапаше кинти с Камбата беше добре и са против него. Само компромати-пълна мишка


06 Септември 2019 19:07 | Васко
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

Кой е виновен за слабата селекция? Не са ли виновни Венко Попов, Елезов, леката Уорън. Бяха взети над 15 играчи, този състав няма нищо общо с минологодишния.


06 Септември 2019 20:55 | Velio
Оценка:
-3
 (
11
 гласа)

Или не идваш на мачове или си слаб по математика. Взеха се 8-9 нови от който 3 дойдоха преди 2-3 седмици. Останалите 12-13 играчи са от миналата година. И от тази манджа какво може да се очаква - най много средно класиране, защото мишлетата от миналата година няма как да станат тигри. Това е логично, всичко друго е само дребни интрижки от такива като тебе. Бъди разумен


06 Септември 2019 21:11 | ганчо
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Не Ве ли е срам стига с наглостата на ръководството, де бе кмето или лелката, която е поставено лице вземете се у раце . Уоран ти в момента обираш негативите на целия благоевград не забравай, че твоя баща / Дацев/ е дал много за Благоеградчани ти вече Уоран изпълняваш нечии поръчки ОПОМНИ СЕ


06 Септември 2019 21:32 | Bore
Оценка:
-4
 (
12
 гласа)

Какво ти е виновна Ива дошъл от Церово. Тази жена прави всичко възможно да промени Пирин към по добро, а такива като теб само я обиждат. Кмета трябва да забрани повече селтаци като тебе да не се заселват в Бл-д. До всички кореняци война на селяндурите дошли от село да живеят в града. Простотията на тези, гражданчета’’ е нетърпима.


06 Септември 2019 21:45 | Джумалия
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Половината град е построен върху мои наследствени имоти . Ива е неориентирана и негодниците около нея се възползват от некомпетентността и . Само че незнанието не е оправдание . Тя носи отговорност за действията и бездействието си . Колкото и пари да влезнат в тоя клуб, ще отидат на вятъра защото я съветват измамници и ако тя не се осъзнае ще приключи безславно авантюрата си в ПИРИН


06 Септември 2019 21:55 | Bore
Оценка:
-5
 (
11
 гласа)

Еи селчо ти ще дойдеш по богат от Царя-интересно. Защо тогава не купиш Пирин като толкова си загрижен и не го промениш. От такива комплексари като теб града ни деградира. Марш на село да си пасеш кравите и там си фантазирай


06 Септември 2019 22:07 | Джумалия
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Нямам село гражданче, иначе с най - голямо удоволствие бих отишъл . Ако бях толкова богат бих го купил и първото нещо което бих направил, би било това да се отърва от всички изброени в предишния ми пост . По всичко личи обаче, че Емирейтс са балон надуван от кметчето, който скоро ще се спука


07 Септември 2019 00:46 | Стефан
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Всички, които защитават кмета и неговата приближена Уорън (бивша продавачка на боза и банички в центъра и настояща първокурсничка в ЮЗУ) са държавни калинки, страхливи мишлета, които се ужасяват, че след изборите си заминават по родните си села и паланки.


07 Септември 2019 01:41 | TheProducer
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Омагьосан кръг от крадци и техните придворни нагаждачи води до резил. Нямат срам тези нескопосани люде. Да ги псува цял град и пак да се бутат в отбора. Поколенията ви ще се срамят от вас, дори по пазара се чуват имената на венко и аверите му.


07 Септември 2019 14:09 | Кочп
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Личи си, че само неудачници се вихрят в този форум, защо само плювате и ругаете? Толкова сте жалки в злобата си, че чак ще се пукнете! Само Пирин!


07 Септември 2019 15:03 | Ветеран
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Няма злоба, нито омраза, хората не са слепи, виждат как Пирин се управлява от идиоти като Елезов, Венко Попов и докараната от КОЙ, Уорън. Обявява се приоритет купата, а падаш от хора, които работят и футбола им е за развлечение, в първенството сме по средата, а играта на отбора е по скоро за тим от В, отколкото за тим от А група.


07 Септември 2019 15:54 | Кире
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Много специалисти за пореден път, знае се кои коментирате тук, две, три комплексирани подлоги! Как до сега не сте взели отбора, за да го направите европейски шампион като сте толкова компетентни и знаещи? Следвайте си приоритетите Ива Уорън, тези пишещите тук са мизерници, не им обръщайте внимание! Пирин, Пирин....!


07 Септември 2019 16:06 | Джумаята
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Работата на феновете е не да взимат отбора и да го издържат отбора, а да ходят на мачове, да подкрепят отбора, да си купуват билети и артикули. Разбираме те, дошъл си от село, там е много зле, уредили са те на държавна служба и всичко в града и в отбора ти харесва. Само, че ние родените тук знаем какъв хубав град и силен Пирин имахме и не търпим грешките на кметчето, Венко Попов, Елезов и докараната от някой лелка.


08 Септември 2019 14:48 | TheProducer
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Всяко критично мнение е злоба? Тук и психолози се навъдили... Не разбират да си вдигнат гащите, но от психология сващат... Подлоги от нисък ранг. Не е злоба, пичове и такива в женски род. Отвращение е. Отвращение от евтини калинки, некадърни да изкарат 5лв без държавна хранилка и готови да се откажат от името си за още някоя годинка службичка. Заради липсата на критична маса и продажници падаме от сервитьори. Заради евтини продажници България се изпразни. Това не е злоба, малоумни отрочета. Това е срам. А защо не сме го взели? Щото комисион на НеДелчо никой не иска да дава. Още повече знаейки, ще с тях ще хранят очевидни нефелници. Не ме интересува кой продавал боза и кисело мляко. Интересува ме да спра да се срамувам от положението на някога истинския отбор Пирин. Не се съмнявам, че това е сложна мисъл за свирчовци с плесенясали мозъчни равнини (тук импулси между синапсите няма).


08 Септември 2019 17:29 | Истина е
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Съгласен съм с всичко написано . В момента никой от управляващите отбора не разбира от футбол .ВПП е разкрит отдавна - мързелив и съсипващо некадърен . Езов, него кой назначи на сладката службица в ПИРИН, кога беше конкурса за длъжността, която заема . Няма институция в света, която да търпи доказано провалили се служители, липса на резултати, провал след провал . Това може да се случи единствено в България . И се случва не само във футбола . Всички институции в родината ни се управляват по същия начин, за това и резултата е такъв




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар