Петролният бос Н. Узунов отхвърли кандидатурата си за президент на ФК “Пирин” /ГД/

16 декември 2010 00:18   3 коментара   9650 прочита
Н. Узунов
Н. Узунов


Н. Узунов

Никола Узунов отхвърли кандидатурата си за президентското място или друга ръководна позиция във втородивизионния ФК “Пирин” /ГД/, стана ясно вчера. Информацията потвърди самият петролен бос, с което опроверга ширещите се слухове в града, че е претендент за шефското кресло, на което седеше преди 6 сезона. Бизнесменът изрази недоумение от това, че е замесен в битката за управленски пост на предстоящото общо събрание, и определи като манипулация прогнозите за предимство пред другия основен фаворит. Бившият финансов благодетел на пиринци поиска думата да представи своята позиция по темата.

Благодаря на всички, които ме поставиха на поста. Държа обаче да подчертая, че аз не знам, че изобщо съм се кандидатирал. Научих го от медиите. Все пак щом съм в устите на хората, значи по времето, когато бях начело на клуба, съм си свършил работата добре и това се помни. Иска ми се да кажа на тези, които спекулират с името ми, че не съм имал и нямам намерение да се кандидатирам за президент на ФК “Пирин”. Казах още преди 6 г., че няма да се занимавам повече със спорт и не съм променил мнението си. Ако някога реша друго, ще го обявя публично, а не някой друг да ми става говорител. Това не означава, че “Пирин” е зачеркнат за мен. Няма как да се случи подобно нещо, тъй като аз и екипът ми, с който работихме в клуба, хвърлихме много усилия за благото му и изживяхме толкова хубави моменти.

Следя редовно изявите на футболистите и съм радостен, че Гоце Делчев разполага с боеспособен отбор, въпреки кризата. Показват го играта и класирането. Винаги ще съм свързан с тима, както и с феновете, държащи за “Пирин” /ГД/ да се говори с уважение и с респект. Вярвам, че делегатите на общото събрание ще изберат най-подходящото ръководство, което да продължи традициите на най-популярната игра в нашия град, коментира по телефона Н. Узунов.

3 коментара
16 Декември 2010 14:59 | вихър
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

дали той я е отхвърлил или са го отхвърлили!?!


16 Декември 2010 22:05 | Anani Minev
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Новите собственици на Пирин (ГД) няма да са от Гоце Делчев.


17 Декември 2010 18:23 | 137
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Старшина за управник не става, за това се иска и ука и акъл!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар