Перун Кресна загуби инфарктно и отпадна от турнира за купата

29 август 2013 09:22   3 коментара   24420 прочита


Перун Кресна - Симитли изигра само един мач в настоящото издание на турнира за купата на България. Отборът на Спас Стоименов загуби гостуването си на Миньор Перник с 0:1, в мач от предварителната фаза на турнира за Купата на България. До последните минути на мача резултата беше 0 : 0. Феновете на стадиона, които бяха над 700 се надяваха на дузпи, за да се спечели този мач. В 92 - та минута Йордан Йорданов вкара победния гол за миньорци. В следващата фаза Миньор ще се изправи срещу тимове от А и Б групите, тъй като жребият ще бъде пълен. Перун и Миньор са двата тима подали заявка за участие в турнира от Благоевградска, Кюстендилска и Пернишка области.

Лъчо Петров


Още за: ФК Перун   загуба   гостуване   Още от: Спорт

Принтирай статия
3 коментара
29 Август 2013 09:42 | бучи
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

ей балъци шо правите на тоя стадион бе лялич продава лиценза а вие шо правите за някакви жълти стотинки балъци бягайте от перун от лялич и цялата афера на сома.


29 Август 2013 10:34 | ККККК
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Миньор Перник ще участва в пълния жребий срещу отборите от А и Б група, ако успее да победи в следващия кръг победителя за областите София град, София окръг и Пазарджик .Преди да пишете статии, вземете се пообразовайте малко


29 Август 2013 14:11 | жител на Благоевград
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Защо някой не напише поради каква причина Пирин се отказа да участвува от купата на България ?! Ееееей, пиринци, от Благоевград съм, ама сте много смешни.... за какви претенции говорим, Б група, А група ????? Управлението на отбор е за хора, които разбират от това !!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар