Паника в “Пирин” /ГД/, голаджията М. Метушев се контузи

30 март 2011 00:16   2 коментара   12765 прочита
М. Метушев
М. Метушев


М. Метушев

Контузия извади от строя голаджията на “Пирин” /ГД/ Марио Метушев и хвърли в паника треньорския щаб. Лекарите назначиха специален режим на възстановяване, за да вдигнат нападателя на крака за важния мач следващата сряда с “Вихрен”. Лазарета напусна Радослав Моллов, който се включи на пълни обороти в заниманията от вчера. Основна грижа пред наставника Димитър Соколов в дните до сблъсъка със санданчани е подобряване на психологическия климат в съблекалнята.

Отборът му спечели едва 1 точка в четирите пролетни срещи, в които отбеляза само един гол. Кюстендилецът пое отговорността за слабото представяне върху себе си, но клубните шефове го накараха да скъса оставката си. Длъжни сме да победим вихренци. Съперникът не разполага с гръмки имена, като предишни години, но има млад и боеспособен състав, който е научен да играе правилно и може да бие всеки, който не е мобилизиран максимално, коментира изпълнителният директор Иван Близнаков.

2 коментара
30 Март 2011 13:46 | лихвар
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

е разгеле един тотажия по малко, ако и другия марио по някаква причина не играе може и да биеме. САМО ПИРИН ГД. истинския ПИРИН а не като ония там стара кресна, 1922, мак слава и др. и прочие.


31 Март 2011 00:13 | Кареката
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Голям голаджия е Марио. Има 5-6 гола на тренировки. А, това с тотото е ясни и на врабчетата. Само Пирин Гоце Делчев!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар