Пак спряха парното в благоевградския интернат, но ток и вода има

26 януари 2011 00:14   7 коментара   12859 прочита
К. Паскалев
К. Паскалев


К. Паскалев

Отоплението в комплекс “Пирин” /спортния интернат/ отново е спряно, оплакаха се представители на клубовете, ползващи общинската база. Температурите в залите варират от 2-3 градуса в началото на тренировъчния ден до колкото напече слънцето по-късно. Повечето от водещите занимания в построеното преди близо 40 г. съоръжение засега не надигат глас и се радват, че възпитаниците им поне имат покрив над главите си, ток и вода. Както в края на миналата година, когато комплексът беше пред затваряне, отново най-потърпевши се оказаха в клуба по спортна гимнастика “Л. Солачки”, защото работят и с 3-4-годишни деца.

Тогава родители на малчугани, тръгнали по стъпките на Йордан Йовчев, Стоян Делчев и Красимир Дунев, организираха протест пред общината и влязоха при кмета Костадин Паскалев, който обеща съдействие. Декемврийската инициатива допринесе около 40 000 лв., гласувани от местния парламент, да постъпят в опразнената до стотинка каса на звено “Спортни имоти”. Финансовата инжекция остави вратите на комплекса отворени, че дори и парно се пускаше. А какво ще стане до края на зимата, едва ли някой би се наел да гадае.


Още за: комплекс   отопление   спиране   Още от: Спорт

Принтирай статия
7 коментара
26 Януари 2011 06:57 | служител
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

Омръзна ни вече бе Паскалев, махни се вече от нашия град. Писна ни от теб и твойте старчевски номера.


26 Януари 2011 08:37 | пак ли
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

ей тези уличници от СС пак се проявяват, ще ни уморят


26 Януари 2011 08:39 | Общинар
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Пълна некомпетентност в бюджетната сфера на общината. В края на миналата година имаше остатъци, че и извънредни заплати се раздаваха, а сега децата ни ще мръзнати мизерстват.


26 Януари 2011 09:21 | до мръзнещите
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

не е виновна общината, а общинските съветници като орязаха парите и не ги гласуваха, така че идете при тях и при хаджигаев...


26 Януари 2011 09:48 | до коце паскалев
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

оди паси фастъци


26 Януари 2011 11:23 | читател 26.01.
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

ИМАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ-КОЦЕТО ДА БЪДЕ ИЗРИТАН ОТ КМЕТСТВОТО И ДА БЪДЕ ЗАТВОРЕН ПРИ МРЪЗНЕЩИТЕ НИ ДЕЦА. НАМЕРИ ПАРИ ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЗАПЛАТИ/РАЗДАВАНИ ПОД МАСАТА/ НО ЗА ОТОПЛЕНИЕ НА ДЕЦАТА НЯМА. СРАМ БЕ ПРАСКАЛЕВ-ДАНО ТИЯ ПАРИ КОИТО ВЗЕ ДА ТИ ЗЕСЕДНАТ НА ГЪРЛОТО.


26 Януари 2011 14:13 | Вихър Сандански
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Парно няма от доста време. Поработи само една седмица след стачката и толкоз. Но така не може да се продължава. Преди 10 дни имаше турнир по тенис при минусови температури. Да не говорим, че умниците Ваклинов и Червилов забранили да се пускат лампите. Независимо че сутринта нищо не се вижда. И така докога тези кухороги създания ще тровят нервите на всички клубове. Не стига, че със своята некомпетентност докараха фубола да фалит, но са и на път да съсипят и залите. Докога ще продължава това безхаберие другарю Паскалев?!. И докога ще ги търпите тези пъпчиво-недоносени създания Ваклинов -Червилов?!.....




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар