Отново реми за Пирин в последната контрола

07 февруари 2020 08:52   2 коментара   5152 прочита


Пирин постигна равенството в последната си контрола в Турция, след като завърши при резултат 2:2 с втория отбор на Спартак Москва. Благоевградчани можеха да победят, но направиха няколко фрапантни пропуска в преди позиции.

През първото полувреме орлетата владееха инициативата, но допуснаха куриозно попадение в 7-та минута, когато Пушкаров си отбеляза автогол. Зелените атакува опасно в следващите минути, като закономерно изравниха след хубав пробив на Адемов, който подаде отлично към Вълчанов, а крилото не сгреши отблизо. Второто полувреме започна идентично на първата част, като московчани бързо отбелязаха едно попадение, след добра атака по десния фланг.

От своя страна, пирицни заредиха куп пропуски в предни позиции, като на чисти положения за гол изскочиха Златинов, Михайлов, Иванов и Вълчанов. В самия край на мача, влезлият като резерва младок Тасев даде началото на добра атака подавайки към Хендерсън, който мушна брилянтен пас за Златинов, а опитната деветка реализира хладнокръвно за крайното 2:2. Утре орлетата летят обратно за България, като ще получат няколко дни почивка, преди възобновяването на тренировките в понеделник.

M.Иванов


Още за: Пирин   контрола   Турция   футбол   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
07 Февруари 2020 09:32 | уорън
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Елезовите с големите чутури още ли са в клуба, а венко пумията, дали е там, щото пиринката жъне успех след успех, за едни приятел питам... и стига с тия дългосрочни планове че станахте за кашмер...


07 Февруари 2020 10:44 | БАЙРАКТАРО
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

TЕЛЕЗОВИТЕ муфтари с сня партиецо са един дол с тая дебелата пералня, еби им майката на тея жалкари и смешното отборче.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар