Освободиха крило и плеймейкър от “Академик Благоевград”, вземат крило от Своге

13 януари 2011 00:16   5 коментара   15407 прочита
Ал. Ангелов и Н. Начев вече не са в отбора на “Академик Благоевград”
Ал. Ангелов и Н. Начев вече не са в отбора на “Академик Благоевград”


Ал. Ангелов и Н. Начев вече не са в отбора на “Академик Благоевград”

Новакът в “А” група “Академик Благоевград” се раздели с двама от своите баскетболисти в края на първия полусезон. След решение на старши треньора Николай Хаджиев екипите сдадоха плеймейкърът Николай Начев и крилото Александър Ангелов, който често започваше в титулярната петица и бе сред най-резултатните състезатели на студентите. Дуото не се появи в групата за последния мач на благоевградчани - в неделя с лидера “Дунав 2007”, загубен с 63:108 в Русе, а решението за освобождаването на въпросните баскетболисти бе официално оповестено вчера.

Междувременно стана ясно, че “Академик Благоевград” се е договорил с играча на “Спортист” /Своге/ Костадин Костов. Той пристига за втория полусезон, който започва на 23 януари. Именно К. Костов, подвизаващ се като гард и крило, бе в основата на драматичната домакинска загуба на студентите със 77:78 от “Спортист” на 19 декември в новата зала на ЮЗУ “Н. Рилски”.


Още за: Н. Хаджиев   баскетбол   Н. Начев   Още от: Спорт

Принтирай статия
5 коментара
13 Януари 2011 03:14 | ОТ ЛУД ДИДИ
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

е нека поканят някой девически отбор да запишат първа победа:)
смешници в баскетболен екип. срам за града ни


13 Януари 2011 17:22 | Благоевград
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

Е сега вече може да се говори за отбор който ще може да побеждава, само напред момчета и по-скоро да ни зарадвате с победи и добри игри. П. С. Познавачите на баскетбола в града коментираха че възможно е Академик да върне и един от двамата македонци които са играли преди с екипа на университета. Има ли някой да потвърди тая информация? Напред момчета, БЛАГОЕВГРАД се гордее че ви има.


13 Януари 2011 17:38 | блград
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

е друго си е да коментираш без да си наясно със ситуацията... лудият диди явно е добре осведомен за играта на отбора, победите им и девическите отбори и затова и изказването му е толкова адекватно....


13 Януари 2011 17:53 | ОТ ЛУД ДИДИ
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

ситуацията е ясна, трябва да си сляп за да не я видиш
ТОЗИ ОТБОР има само загуби и е срам за хората, които някога са се занимавали с баскетбол
уж само студенти щяха да играят а накрая взимат полицая гошо атанасов на 37 години. подмладяват отбора може би.....


13 Януари 2011 21:41 | Хахахахах
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Стига ве ейййй, няма вече по-смешен отбори по-смешни статии за този отбор... то бълват постоянно и непрекъснато само простотия тоя т. нар. "Академик"! Не стига, че заблуждават, че са университетски отбор, ами позорят и името на ЮЗУ по най-долният начин! Кога ръководството на университета (ЮЗУ) ще се разграничат официално и публично от тези самозванци?! Това, че работещите в клуба и собственика му (май декана Стоян Иванов) работят и в ЮЗУ няма нищо общо с принадлежността на клуба! Повече от 20 години НЕ СЪЩЕСТВУВАТ ДЪРЖАВНИ КЛУБОВЕ! Сегашните са абсолютно самостоятелни юридически лица с нестопанска цел! За качествата на тоя отбор няма какво да се говори - не само, че НЯМАТ ПОБЕДА ОТ ОСНОВАВАНЕТО СИ, АМИ ПАЗАТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОЗОРНО - 63:108! В баскетбола е нормално да паднеш с 2-3, максимум 5 точки... но с 40 точки да паднеш.. това не е позор, това е НЕКАДЪРНОСТ!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар