Още един си тръгна от Вихрен

05 май 2021 15:28   5 коментара   6710 прочита


Бранителят Кристиян Николов е поредният футболист ,който си тръгна от Вихрен Сандански. След мача с Беласица миналата сряда  с тима от Сандански се раздели и синът на бившия наставник на отбора Здравко Лазаров - Електричката  - Иван.

От днес тренировки с отбора поднови  и опитният вратар Веселин Ганев, предаде pirinsport.com. След загубата от Беласица, тимът на Вихрен изостана в битката за първото място. За отбора в събота предстои гостуване на Ботев Ихтиман в събота.


Още за: Вихрен   Сандански   футболист   Още от: Спорт

Принтирай статия
5 коментара
05 Май 2021 16:04 | Мравка-мишка
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

КОКО ДИНЕВ КОГА СИ ТРЪГВА?????
ДА СИ ЕБЕТЕ М.. КАТА И ДВАМАТА.
ЗАЩО БЪРЗА ДА МУ ПОДАРИШ 200000 ЛЕВА???


05 Май 2021 17:55 | на Коко Мароко
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

нещо не са се разбрали за тотото явно


05 Май 2021 18:23 | Ритни Коковец
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Време е Коко да не се занимава с футбола в Сандански. Със стари играчи при това не месни да му се дава база и пари е престъпление. Във футбола е за "цветното тото". От 10 години има Спортно училище, а няма досега един футболист за мъжкия отбор. Таланти ги гониме далеко. Скоро разбрах, че вратаря на Ботевград е наше момче, а защо не е тук не се знае. Не че няма талантливи деца, а просто е други са причините. Школата на Беласица и Марек е в пъти пред тази на Вихрен. Едни и същи безлични лица от години са в общинския съвет по божията воля и най- вече с "особени знаци на съдбата". Тези професионални политици с лека ръка гласуват финансови средства който са от всички нас. Пари който се дават без критерии, а изцяло по политическо "лоби и хоби". Ако искат да издържат Вихрен да си предоставят собствените си месечни възнаграждения на съветници. На спонсора е дадена базата и търговски обекти да се издържа сам. Ако не може клубът става изцяло общински и да играят месни момчета.


05 Май 2021 20:52 | Бульо
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Тази порочна система я измисли онова умрело куче К. Котев и хунтата около него, сегашният я продължи, Коко никога не е искал да вкарва Вихрен в Бгрупа, а просто да точи общината


06 Май 2021 04:52 | G
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Джалее




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар