Орлето Ив. Цветков се прибра в Благоевград без загуба, с 0 голове и непокътнат имидж

01 октомври 2009 00:20   2 коментара   19702 прочита
Ив. Цветков /вдясно/ използва всяка пауза в първенството да се види с приятели и колеги в Благоевград
Ив. Цветков /вдясно/ използва всяка пауза в първенството да се види с приятели и колеги в Благоевград


Ив. Цветков /вдясно/ използва всяка пауза в първенството да се види с приятели и колеги в Благоевград

В родния Сандански релаксира халфът на лидера в първенството на азерите П. Златинов

Кадърът на орлетата Иван Цветков се прибра в родния Благоевград в разгара на футболния сезон. Това провокира слухове, че е напуснал последния си клуб “Хазар” /Ленкоран/ и е в очакване на оферти от други отбори. Негови близки обаче осветлиха завръщането му с обяснението, че е продиктувано от триседмичната пауза в първенството на Азербайджан заради предстоящите световни квалификации на националите на бившата съветска република с Русия и Лихтенщайн. Синът на бившия треньор на “Пирин” Петър Цветков-Бел продължава да се ползва с добър имидж във висшата лига на азерите след отбелязаните 15 гола миналия сезон, които му отредиха второ място в листата на най-точните стрелци в страната. От началото на новото първенство нападателят, който на 31 август навърши 30 г., е играл като титуляр в три от изминалите четири кръга, а отборът му няма загуба.

2 коментара
01 Октомври 2009 09:10 | pirinec
Оценка:
-4
 (
74
 гласа)

Браво Ванка, желая ти здраве , много успехи и само напред. Па ако решиш, накрая може и да да направиш една, две години в родния Пирин.


01 Октомври 2009 16:20 | Разбирач
Оценка:
-2
 (
66
 гласа)

Това момче е най талантливият футболист ,който е произвела школата на Пирин през последните 20 години и ме е много яд ,че разни треньори на младежни и национален отбор не му дадоха шанс да покаже това което може. Това е продиктувано от факта ,че няма сключени договори с разни мениджъри ,които от даста години редят състава на националния отбор. Иване желая ти успех от сърце и не забравяй родната школа. ние феновете на Пирин ще се радваме един ден отново да те видим на нашият стадион.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар