Орлетата в бедствена ситуация, персоналът на хотела затъна в снега и не успя да ги нахрани

20 януари 2010 00:20   5 коментара   12016 прочита
Стефан Грозданов
Стефан Грозданов


Стефан Грозданов

Тренировъчните терени затворени, морският лагер съкратен наполовина

Футболистите на елитния “Пирин” са в бедствено положение край Варна заради разразилите се снежни бури по Северното Черноморие. Стигна се дори до конфузната ситуация орлетата да останат без топла храна, след като персоналът на хотел “Астера” закъса в снега и не успя да приготви поръчаното ядене по предписанията на лекарския екип. Капризите на зимата блокираха подготовката на още пет отбора от “А” група в района - ЦСКА, “Левски”, “Локомотив” /Сф/, “Славия” и “Миньор” /Пк/.

Тренировъчните терени в курортите Албена и Златни пясъци бяха затворени, което не позволява провеждането на занимания с топка. Това ще доведе до драстична промяна в програмата на пиринци, които съкращават морския си лагер наполовина и се връщат още тази събота в Благоевград, където ще продължат да се готвят в домашни условия до тръгването за Турция. Контролите на зелено-белите на 27 и 29 януари с “Шумен” и “Калиакра” пропадат. Спортно-техническото ръководство разработва стратегия за удължаване на престоя в южната ни съседка.

По предварителни разчети зелено-белите трябваше да пребивават в Анталия от 6 до 18 февруари, но най-вероятно ще потеглят с няколко дни по-рано. Старши треньорът Стефан Грозданов изрази задоволство от поведението на подопечните си и липсата на сериозни контузии. Момчетата очевидно не са свикнали на тежки натоварвания, но ще им се наложи да свикнат. Всички се стараят максимално, което е радващо. До прибирането вкъщи поне ще свършим беговата работа, заключи наставникът.


Още за: ПФК Пирин   сняг   подготовка   Още от: Спорт

Принтирай статия
5 коментара
20 Януари 2010 11:43 | Язе
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Македонска Слава пак го закъсаха...измислен отбор,измислени играчи в измислено първенство в измислена държава....


20 Януари 2010 13:00 | Герасим Лукаров
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Ква македонска слава бе смешник!? Я си гледай там отборчето от крупник и не се обаждай много


20 Януари 2010 13:14 | drake
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Голем праз, че са останали без топла храна!!!! Що за тъпа новина!!!!


20 Януари 2010 14:13 | Пирин
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

каквото и да става от тук на там, това е Пирин,колкото и да им е болно на някой,стига тези от СС да перстанат, да наливат напрежение и интриги в отбора


20 Януари 2010 16:42 | Язе
Оценка:
4
 (
14
 гласа)

Аз съм от Крупник,колкото ти си от град,когато съм гледал Пирин с Бараката, Зайо, Пецата, шмайзеро, Клоко, Бакало и после Петрунов, Зико, Михтаро, Зози, Кебапо, ЯнЧев, Безински, Трайков, Мурлев, Муларов,за да не изброявам само тези ти не си бил заплануван...the_devil....




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар