Орлетата на Ил. Христов загубиха зрелищно с 3:4, Л. Войнов се отпуши

11 ноември 2010 00:16   1 коментар   22922 прочита
Ил. Христов
Ил. Христов


Ил. Христов

Орлетата в елитната група до 19 г. загубиха зрелищно с 3:4 гостуването си на “Етър”. В предния си гастрол на чужд терен в пловдивския квартал “Лаута” възпитаниците на Илко Христов също участваха в голов трилър 3:3 срещу “Локомотив”, но във Велико Търново точката им убягна.

Слави Кирилов откри в 10-та мин. за зелено-белите с бърз пробив по фланга и неспасяем удар. Домакините изравниха в края на полувремето след груба грешка на защитата. До пълния обрат се стигна в началото на втората част с нови два точни изстрела в пиринската мрежа. После с шут от упор Антон Карачанаков намали разликата до един гол. Няколко минути по-късно обаче благоевградчани бяха изненадани неприятно от фаул и съперниците възстановиха аванса си.

Последвалото попадение с глава на Златанов четвърт час преди последния съдийски сигнал даде старт на щурма на отчаянието, но мерникът на Григоров, Карачанаков и Мутавчиев им изневери и отборът се смъкна отново към дъното на подреждането, откъдето се отлепи “Локо” /Пд/ с първата си домакинска победа за сезона с 4:2 срещу “Черноморец”. Единия гол за акулите в 34-та мин. отбеляза кадърът на “Пирин 2001” Любомир Войнов, който в 51-та мин. беше сменен. В стартовия състав на бургазлии започна и другото им попълнение от школата на Ивайло Андонов - Димитър Благов. Техничарят от областния център на Пиринско се задържа на терена до 55-та мин.


Още за: юноши   ПФК Пирин   загуба   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар