Олборг представи Евдокия Попадинова

03 август 2020 08:28   1 коментар   5352 прочита


 ААБ получи още едно подкрепление за четата с осигуряване на 23-годишния български нападател Eвдокия Попадинова. На 16-годишна възраст Евето дебютира в българския национален отбор и Спортика Благоевград, а на 19-годишна възраст заминава за Англия, където я вземат в Бристол Академи. Чрез престоя си в Бристол тя си осигури договор с Лондон Бийс, който по това време играе във втора лига. 

След сезон в Лондон, Евдокия се озовава в САЩ, където играе последните години за 
Florida Gulf Coast University, докато е завършила образованието си. Спортният мениджър на ААБ Дейвид Джуул Нилсен казва:
'' Евдокия Попадинова е вълнуваща състезателка с международна опит. '' Български футболисти на годината при жените '' е вече 4 години подред, и затова е играч, от когото очакваме много.
Като тип, Евдокия е технически квалифицирана, отличен завършек пред гола и има способност да бъде на правилните места, което я прави изключително целенасочена ".
Въпреки че Евдокия е сравнително млад играч, тя има много опит от най-високо ниво и я виждаме като значително укрепване на нашия отбор- допълни Нилсен. 

1 коментар
05 Август 2020 01:03 | до Струма
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Министърът на туризма ли ви преведе думите на мениджъра Нилсен??




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар