Общинска съветничка от Благоевград спечели сребърен медал от Европейското по канадска борба в София

31 май 2018 11:36   1 коментар   8428 прочита


Общинската съветничка от ГЕРБ Елена Димитрова спечели сребърен медал на лява ръка в кат. до 70 кг. за ветерани на Европейското първенство по канадска борба, което се провежда в зала Универсиада в София. Охранителката в Американския университет в Благоевград загуби финала, като отстъпи пред състезателка от Швеция.

Днес тя ще участва и на състезанията на дясна ръка, където отново ще атакува първото място. Собственикът на фитнес студио в Благоевград Кирил Богдански пък остана трети на лява ръка при ветераните. Председателят на клуб по канадска борба Армспорт Благоевград бе изпреварен от руснак и американец по пътя към титлата.

Богдански, който на последното световно първенство в Унгария не успя да се нареди сред медалистите, определя представянето си в София, като изключително успешно. Кирил ще участва и на дясна ръка. Още едни състезател от Благоевград заслужи медал от 21- то европейско първенство за хора с увреждания и ветерани. Илинка Пупева остана на трето място при хората със зрителни увреждания. Ден по- рано Иван Новоселски от клуб Спартак приключи участието си на първенството с две четвърти места в своята категория.

Марти Иванов

 


Още за: съветничка   медал   ветерани   борба   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
31 Май 2018 19:51 | Соня
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Браво Елена




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар