Нямам врагове в Гоце Делчев, мачът ще е истински, твърди Й. Боздански

06 май 2010 00:20   5 коментара   16324 прочита
Й. Боздански
Й. Боздански


Й. Боздански

Наставникът на “Вихрен” се извини за селското отборче на симитличани и амнистира частично скандалджията Дайо

Старши треньорът на “Вихрен” Йордан Боздански пожела от страниците на вестника да поиска прошка от съседите от “Септември” /Сим/ за непремерените си изказвания по техен адрес след двубоя между двата тима през отминалия уикенд. Веднага след последния съдийски сигнал, фиксирал победата на санданчани с 3:1, благоевградският Зико закичи гостите с определението селско отборче, на което неговите момчета трябвало да вкарат двойно повече голове.

Искрено се извинявам на колегите за думите, които изрекох под въздействието на емоциите. Просто бях афектиран след мача. Работил съм в Симитли, където се чувствах като у дома си. Оттам на практика тръгна треньорската ми кариера и двойно повече съжалявам за казаното. Уважавам усилията, които полагат за футбола кметът Апостол Апостолов и цялото клубно ръководство, и се надявам отношенията ни да останат приятелски, както досега, заяви Й. Боздански.

На среща вчера на обяд в санданското кметство по казуса “Екундайо Джайеоба” градоначалникът Андон Тотев и президентът на гладиаторите Георги Манолев оставиха на треньорския щаб да произнесе окончателната присъда за нигериеца. Дайо хвърли демонстративно фланелката си на земята при смяната му в средата на второто полувреме на сблъсъка със симитличани и старшията Боздански му нареди да си събира багажа. Джайеоба ще продължи да тренира с отбора, но няма да попада в групата за оставащите два кръга до края на първенството, обяви частична амнистия Йордан Боздански.

На него и на избраниците му в неделя предстои тежко гостуване срещу предишния му клуб “Пирин” /ГД/, с който се раздели между двата полусезона. Нямам врагове в Гоце Делчев и не се притеснявам от посрещането. За мен ще бъде удоволствие отново да стъпя на неврокопския стадион и да срещна стари познайници. Мачът ще бъде истински и ще се реши единствено на терена, заключи наставникът на гладиаторите.

5 коментара
06 Май 2010 08:54 | бумбум
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Е сега пусни сино на Ласков още от началото. Па ке видим като ти набутат 3-4 гола пак ке се правиш на интересн. Дайо ти е най-добрия голаджия. Признал не признал така е.


07 Май 2010 08:14 | марадона
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

пирин -вихрен 2-0.зико е слаб тренер.


08 Май 2010 09:19 | рико
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

заради сино на Ласков,който ти е помощноник нема да пуснеш дайо. ама това кети е за главата. Що пускаш това глезено хлапе,а не другите момчета от Вихрен, бе зико ли си, нико ли.


09 Май 2010 14:01 | фен
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

егати и пикльто хилав. и той като татко му е простак отсекъде.нека сега оприта малко оти после никаде нема да го земат изиотчето




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар