Новият наставник на "Академик" доведе в Благоевград 205-см национал

23 август 2011 00:16   2 коментара   11480 прочита
П. Клечков
П. Клечков


П. Клечков

Новият наставник на благоевградския баскетболен "Академик" Петър Клечков доведе със себе си в областния център на Пиринско вчера 205-сантиметровия център на "Левски" Георги Крумов. Първа тренировка с отбора направиха още две сини попълнения - Веско Петков и Алекс Симеонов.

Тримата са част от младежката гарнитура на България, която Клечков ще продължи да води и занапред, въпреки ангажиментите си на клубно ниво. Специалистът, който подписа 1-годишен договор с клуба, анонсира привличането на още няколко подкрепления от "Левски" и от "Рилски спортист" в изпълнение на поставената цел - да изкачи студентите от дъното на втория ешелон в челната тройка.

Негов първи асистент остава досегашният треньор Николай Хаджиев, на когото тази есен предстои специализация в европейски клуб.

2 коментара
23 Август 2011 09:23 | .
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

БРАВО


23 Август 2011 12:34 | Далаверата
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Далаверата е голяма! В регистъра на Министерство на физическото възпитание и спорта НЯМА такъв клуб (http://mpes. government. bg/Pages/Registers/sports_clubs. aspx). Има някакъв УСК "Академик-Благоевград".... ама той се е писал тихомълком уж университетски, пък в него има записани деца и възрастни от всички възрастови групи..... парите за издръжка ги дава ЮЗУ, а пък клуба си е самостоятелно частно юридическо лице.... защо ли ЮЗУ не ползва собствените си данни - Булстат, МОЛ и т. н. за регистрация на такъв клуб не е ясно..... или поне никой не изяснява, то не че не е ясно как се правят далаверите...




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар