Новакът “Перун” надмина очакванията през есента с победата в Нови Искър

01 декември 2009 00:14   2 коментара   15383 прочита

Новакът в групата “Перун” победи като гост “Нови Искър” с 2:1 и надмина очакванията през есенния полусезон. С шестото място футболният отбор от Кресна преизпълни поставените цели от клубното ръководство и зарадва взискателния си наставник Валентин Станков, който в началото на първенството бе решил да подава оставка, разочарован от негативна серия. Домакините поведоха в 15-та мин. след заучено изпълнение на далечен фаул. В 23-та мин.

Тросков проби и центрира към Грънчаров, чийто удар не бе по силите на вратаря - 1:1. Десет минути по-късно Драчев напредна отдясно и подаде на Янкулов, който вкара от воле. “Нови Искър” едва не изравни в 78-та мин., когато на кресненския страж Костадинов се наложи да парира откъснал се нападател. В ответната атака Драчев нацели гредата и пропусна да осигури по-голяма доза спокойствие за съотборниците си до края.

“ПЕРУН”: Костадинов, Тросков, Калъчков, Георгиев, Б. Николов, Григоров /17-Р. Широв/, Стойчев, Н. Цветков, Янкулов /80-Д. Цветков/, Драчев /85-Ангелов/, Грънчаров.

2 коментара
01 Декември 2009 13:46 | фен от кресна
Оценка:
5
 (
17
 гласа)

С бюджет, както миналата година в селската група, Перун приключи полу-сезона на 6-то място във В група! Действително достойно за адмирации!


01 Декември 2009 15:39 | М.р.с.а.в Т.о.к.в
Оценка:
-8
 (
16
 гласа)

Ние можем да си правим каквото си поискаме хаха ... егати отбора :)




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар