Неврокопски футболен шеф предупреждава своите да не се главозамайват в Бяла Слатина

14 август 2010 00:16   1 коментар   9174 прочита
Ив. Близнаков
Ив. Близнаков


Ив. Близнаков

"Пирин" (Гоце Делчев) тръгна за Бяла Слатина без халфа Георги Близнаков, който получи контузия в глезена по време на последната тренировка и тепърва ще стане явно какво е състоянието му. Останалите ще бъдат на линия, като се очаква Димитър Соколов да не прави промени в състава, след като досегашните титуляри оправдават възложеното им доверие. Повече ще се изисква от Виктор Шишков и Ангел Маджиров, които влязоха като резерви при трудната победа над "Етър". Двамата не се представиха на ниво срещу великотърновци. Освен тях на скамейката може да седнат още Мустафа Шериф и Симеон Илиев. Почти сигурно нападението ще води Ангел Тошев.

От отбора на неврокопчани запазиха спокойствие и обявиха, че имат информация за противника си и амбицията да покажат, че младият им тим може да печели точки и навън. Изпълнителният директор на гоцеделчевци Иван Близнаков обаче призова за изключително съсредоточаване. Двете победи са добър начин да стартираме в шампионата, но не трябва да ни дават прекалено самочувствие. Самонадеяността винаги е била наказвана, а приземяването става много бързо и болезнено. "Чавдар" не са противник за подценяване. Самите им резултати до момента " победата в първия кръг с 1:0 и трудната загуба като гост в Сандански, показват, че са добър и силен отбор, коментира Иван Близнаков.

Вчера сутринта "Пирин" отпътува за Бяла Слатина, а привечер проведе една тренировка на стадиона в града по изрично настояване на наставника Димитър Соколов. За треньора на южняците гостуването на "Чавдар" ще бъде своеобразно завръщане в северния град, чийто тим няколко пъти той водеше.

1 коментар


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар