Неврокопчанинът К. Хазуров с дебютен гол на победата в Израел

25 януари 2011 00:16   1 коментар   8460 прочита
К. Хазуров
К. Хазуров


К. Хазуров

Кадърът на благоевградските орлета Костадин Хазуров вкара първия си гол в израелската висша лига, с който отборът му “Бней Сахнин” записа изненадваща победа с 2:1 на гости на шестия “Макаби” /Петах Тиква/ и запази шансове за спасение от изпадане. Неврокопчанинът дебютира за новия си отбор с домакинско поражение 1:3 от лидера “Макаби” /Тел Авив/, но само седмица по-късно започна да оправдава трансфера си. Нашето момче вкара второто попадение за тима си в 84-та мин., след като съотборникът му Абу Риа откри в самото начало.

Съперниците успяха да върнат един гол в последните секунди с автор Габай, но за повече нямаха време и сили. Успехът не отлепи “Бней Сахнин” от предпоследното място в таблицата, но го изравни с “Апоел” /Петах Тиква/, който заема позицията непосредствено над зоната на здрача.

Неуспешен се оказа уикендът за другия гоцеделчевец в еврейската държава - Димитър Макриев. Неговият “Ашдод” регистрира неприятна загуба с 1:4 от водача “Макаби” /ТА/. Националът започна титуляр, но не действаше на познатото ниво и в 55-та мин. беше заменен.


Още за: К. Хазуров   гол   Израел   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
27 Януари 2011 13:49 | фен
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

само ПИРИН




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар