Неврокопчанинът Д. Макриев се мести в Русия, но не в “Ростов”

02 февруари 2011 00:14   4 коментара   14046 прочита
Д. Макриев
Д. Макриев


Д. Макриев

Обрат в трансферната дестинация на неврокопчанина Димитър Макриев разкри вчера мениджърът Мирчо Димитров. Агентът довери, че 27-годишният национал е на път да смени израелския “Ашдод” с руския “Криля Советов”, опровергавайки плъзналите слухове ден по-рано, че нападателят отива на проби в “Ростов”. Макриев пътува в четвъртък за подготвителния лагер на “перцата” в турския курорт Белек. Поддържам отлични отношения с техния треньор Александър Тарханов, който много харесва Митко. Все пак той пожела да го види в една контрола, която ще се играе на 6 февруари, и тогава да реши окончателно.

Руснаците вече размениха писма с израелците, които са ги уверили, че няма да правят спънки пред трансфера и ще уважат желанието на играча, заяви М. Димитров. По непотвърдена официално информация “Ашдод” ще иска за водещия си голмайстор над 1 милион долара, колкото плати преди 3 сезона на предишния му тим в Словения “Марибор”. При положителен развой на нещата Д. Макриев ще си партнира в “Криля Советов” с двамата слависти, привлечени тази зима - вратаря Райс Мболи и френският защитник Стив-Жозеф Ренет.


Още за: Д. Макриев   трансфер   Русия   Още от: Спорт

Принтирай статия
4 коментара
02 Февруари 2011 08:19 | мениджър
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Е сега ще изпълниш мечтата на дебелия ти татко, да има руски САМОВАР !!! Да си гледа часовника, и да пие чай.....


02 Февруари 2011 18:30 | адвокат
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

колко си завистлив и злобен.


02 Февруари 2011 19:13 | мениджър
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Е що бе адвокате ..??? Кое му е лошото? Ами за това си мечтаят много хора по света.....


02 Февруари 2011 19:31 | В.М.
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Толкова злоба има по този свят !!! мениджърче, това коремче на Легендата Гунди му е от хубав живот явно !!! А такива, като тебе, където все гледат, в чуждата паница и се криат зад никове, като "мениджър" са жалки подобия !!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар