Неврокопчани спечелиха точка в най-слабия си мач за сезона

18 октомври 2010 00:18   2 коментара   17504 прочита
Иван Близнаков
Иван Близнаков


Иван Близнаков

“Пирин” /ГД/ изигра най-слабия си мач от началото на сезона, но спечели точка след 0:0 у дома с “Ком Миньор”. Няма какво да го увъртаме, това бе най-разочароващото ни представяне до момента. Нищо не се получаваше, нашата игра беше под всякаква критика. Време е някои състезатели да разберат, че трябва да поемат повече отговорност, а не да се крият. Единственото хубаво нещо бе, че не загубихме, заяви изпълнителният директор на нeврокопчани Иван Близнаков. Отстъпление от нивото си не направиха само вратарят Милен Петракиев и нападателят Марио Близнаков, който беше най-малтретираният футболист на терена.

Новият наставник на гостите Красимир Манолов явно бе обърнал особено внимание на избраниците си относно М. Близнаков и те не жалеха средства да спират набезите му. 5 от 6-те жълти картона на берковчани бяха за нарушения именно срещу острието на пиринци. В 73-та мин. Камен Хаджиев получи втори жълт и червен картон, а 10 минути по-късно за поредната секира срещу М. Близнаков бе изгонен и Дилян Колев от “Ком Миньор”. Реферът Вихрен Манев отмени гол на Куаме Фиделе в 82-та мин., заради засада, а в 86-та Веселин Здравков изби от голлинията.

“ПИРИН” /ГД/: Петракиев, Гуцев, Здравков, Катунчев, Хаджиев, Лазаров /46-Шишков/, Близнаков, Моллов /76-Шериф/, Спириев, Панайотов, Тошев /76-Маджиров/.

2 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар