Неврокопчани не успяха да намерят спаринг партньор в България

27 август 2010 00:18   3 коментара   10227 прочита
Д. Соколов
Д. Соколов


Д. Соколов

"Пирин" /ГД/ се принуди да търси контрола зад граница, за да запълни вакуума от мачове по време на предстоящата двуседмична пауза в професионалния футбол, след като не успя да намери съперник на родна земя. Първо "Локомотив" /Сф/ каза "не" на спаринг между двата тима. Пропадна и анонсираната още преди 20-ина дни проверка с "Локомотив" /Пд/. С уреждането на мача се ангажира легендата на смърфовете Георги Василев-Гочо, но в последния момент от спортно-техническия щаб на пловдивчани отказаха. Последва покана за мач със "Славия", но оттам не пожелаха да гостуват в Гоце Делчев.

Ще търсим противник в Гърция, където все още не са стартирали сезона. Става дума за тимове от трета и втора дивизия, с които ще проведем разговори, и най-вероятно в началото на следващата седмица ще има повече яснота, коментира треньорът Димитър Соколов.

Наставникът на гоцеделчевци изрази надежда, че възможно най-скоро лазаретът ще се опразни. Ангел Маджиров вече започна занимания с отбора, но все още има да наваксва пропуснатото. За Ангел Тошев е сигурно, че няма да може да играе в утрешното регионално дерби с "Малеш". По предварителни разчети поне още месец и половина лечение се очертава за Георги Близнаков, който от три седмици е в гипс.

3 коментара
27 Август 2010 17:07 | маке
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

или сос беласица струмица


28 Август 2010 16:39 | гоцето
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

оти ги нема у календару кефалите.да живее коце маца




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар