Наставникът на Пирин Уорън Фийни: Уверени сме в нашите възможности

21 септември 2020 00:04   3 коментара   6675 прочита


Мениджърът на Пирин Уорън Фийни сподели пред www.fcpirin.com мнението си за предстоящото гостуване на Локомотив (Горна Оряховица).

„Мисля, че ще бъде много труден мач. Смятам, че мястото им в класирането не отговаря на истинските възможности на отбора им. Имат добри играчи, гледахме ги няколко пъти. Впечатлен съм от техните играчи – ще бъде трудно. Но ние сме уверени в нашите възможности. Джордж Оукли продължава своето лечение и е извън групата, но Иван Тасев тренира нормално след операцията от херния и това е наистина добра новина за нас. Всички останали с изключение на двамата, които са в карантина са на линия. Спас Георгиев се завръща след наказание, така че е на разположение. Ще решаваме допълнително дали ще започне като титуляр или не.

Искаме да покажем силно представяне, но и да вземем резултат от него. Защото от началото на сезона имаше мачове, в които играхме добре, но не успяхме да вземем нужния ни резултат. Уверени сме в нашите възможности – имаме добри играчи“, каза Уорън Фийни.


Още за: фийни   Пирин   треньор   Още от: Спорт

Принтирай статия
3 коментара
21 Септември 2020 09:53 | Кибико
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ако до един два мача не се забележи подем в отбора, тренера да си хваща пътя преди да стане късно.


21 Септември 2020 11:24 | 123
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

То ако не бият този мач вече става късно...


21 Септември 2020 15:10 | Tz
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Ние не вярваме в твойте възможности! Имаме добри футболисти, но ръководителите и треньорите са под нивото на футболистите, това е истината!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар