Наставникът на “Перун” уговаря Л. Сотиров да се върне

09 февруари 2011 00:18   2 коментара   11683 прочита
Л. Сотиров
Л. Сотиров


Л. Сотиров

Старши треньорът на “Перун” Красимир Трайков проведе няколко разговора с абдикиралия вратар Лъчезар Сотиров, за да го върне на вратата в отбора от Кресна. Както е известно, бившият страж на “Пирин” /Бл/ и “Септември” /Сим/ изненадващо напусна тима преди първата зимна контрола и оттогава не се е появявал на футболното стадионче край р. Струма. В серията спаринги стана ясно, че другите двама вратари Васко Костадинов и Йордан Тушев видимо отстъпват по класа на Л. Сотиров. Именно този неоспорим факт вероятно е накарал нападателя на орлетата от началото на 80-те години на миналия век да упражни дипломатически подход в заплетената ситуация.

Междувременно “Перун” падна с 2:4 от “Струмска слава” в поредната си проверка, която се игра на терена в с. Крупник. Головете за кресненския тим вкара Атанас Топалов, а от третодивизионния му съперник се разписаха Митко Димитров, Кирил Йорданов на два пъти и местният любимец Георги Георгиев-Карчо. Радомирци излязоха амбицирани да вземет поне частичен реванш за унизителното 0:6, което отнесоха в срещата за първенството наесен в Кресна. От тогавашния състав на “Перун” обаче отсъстваха повече от половината титуляри.

2 коментара
09 Февруари 2011 14:36 | внката
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

не си го даваме, ще пази само в левуново


10 Февруари 2011 14:21 | Eкипчо Сдруженов
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Краси, Краси докога ще се молите на този продажник, който преди това разиграваше Симитли а сега се прави на важен. И докога бе алчна кратуна. И в Македония се говореше същото за теб. И къде ли не. Защо ли никой не се учудва, че ти ламтиш самзо и единствено за пари. И най-важното докато не постигнеш целта си изнудваш всички. А накрая за добре свършена работа продаваш 4-5 мача поред нали така. И поле ни лук ял, нито мирисъл.....




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар