Наставникът на орлетата К. Ангелов притеснен

06 април 2011 00:20   1 коментар   16468 прочита
К. Ангелов
К. Ангелов


К. Ангелов

Футболистите му прекалили с купона след класиката с "Монтана"

Треньорът на "Пирин" Костадин Ангелов заподозря своите футболисти в нарушение на спортния режим преди днешния сблъсък с "Локомотив" /Пд/ за купата на България. Притеснява ме отпускането, което забелязвам у играчите. Не съм сигурен дали не са прекалили с купона след победата срещу "Монтана". Ще си поговорим сериозно на път за Пловдив. Не сме направили кой знае какво, тепърва идва трудното, избесня наставникът.

В автобуса не се качиха Венцислав Бенгюзов и Александър Дюлгеров. Младежкият национал от Кресна трябва да постъпи предсрочно в болница за операция от херния, която планираше да отложи за след двубоите на Лаута, в Надежда срещу "Локомотив" /Сф/ и срещу "Калиакра", но състоянието му рязко се влоши след класиката с монтанчани. Най-оптимистичните прогнози на лекарите сочат завръщане към тренировъчния процес след 20-ина дни.

Дюлгеров остана в Благоевград заради съмнения за дискова херния. През седмицата Димитър Воденичаров вдигна висока температура и до последно треньорският щаб ще умува за готовността му да бъде пълноценен срещу пловдивчани. Старшията на орлетата обеща, че под тепетата "Пирин" ще изглежда по съвсем различен начин в сравнение със спаринга между двата отбора преди около две седмици, когато селекцията му претърпя поражение с 2:5. Никога не съм делил състезателите на титуляри и резерви.

За съжаление няма как да излезем с трима в атака. Бибишков, Цветков и Илиев са еднотипни играчи и е изключено да бъдат заедно на терена. Един от тях се налага да остане на пейката, но никой няма да бъде пренебрегнат и ще получи своя шанс. Тръгваме с нагласата да продължим в полуфиналите, коментира К. Ангелов. С два мача футболист не се става. В клуба не е постъпило отникъде официално запитване за Карачанаков или за Башлиев, така че нека не се спекулира с тяхното бъдеще и да им се мътят главите с трансфери, заключи Лаптопа по повод слуховете за интерес към двамата таланти от страна на "Левски".

1 коментар
07 Април 2011 10:04 | Гацо
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Лаптоп остави момчетата да пируват и да си поркат. виж в Левски как сбъркаха . Спреха пиенето и дискотеките на Гара Дембеле и му падна формата . Не може и един гол да вкара .До като пируваше по Студентския град беше във страхотна форма . За това и ти раздели отбора на две --- половината в първо а другата във второ студенско общежитие и ще видиш резултати




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар