Наставникът на "Малеш" Пл. Мицански на война с "разбирачите" на трибуните

30 август 2011 00:18   9 коментара   13741 прочита
Пл. Мицански
Пл. Мицански


Пл. Мицански

По време на мача между “Малеш” и “Септември” /Сим/ отново ескалира тушираният през летния антракт конфликт между част от привържениците на микревския тим и наставника Пламен Мицански. Местните запалянковци обвиниха старшията в неправилно подбран състав за двубоя и закъснели смени, което според тях е попречило на домакините да спечелят дербито.

Част от неблагоразположените към Мицански радикални ултраси стигнаха и по-далече, освирквайки почти всяко действие на сина му Никола, който започваше сред титулярните 11 във всеки от досегашните официални мачове. Вярно, най-младият футболист в тима изглеждаше видимо притеснен, на моменти неконцентриран и отигра погрешно няколко топки, но действията на групичката, мърмореща срещу баща му, пренесени върху полузащитника с №10, бяха грозни и най-малкото неуместни.

“Добре е моите петнадесетина “приятели”, които ме одумват в хода на всеки мач, да разберат, че това са футболистите ни, при нас няма как да дойдат Меси или Иниеста, просто такива са реалностите. Нека също да бъдат спокойни, защото аз не съм слаб нито физически, нито психически, нито финансово. Макар че съдбата ми не зависи от треньорското място в “Малеш”, искам да успокоя същите тези псевдопривърженици на отбора, че даже да запишем десет поредни загуби, аз оставка няма да подам.

Не съм градил този отбор в продължение на 10 г., за да позволя на един файтон “разбирачи” да съсипят всичко с един замах. Продължавам да работя с още по-голям хъс с наличните футболисти, на които истински съм благодарен, че в това трудно време за президент и треньори останаха при нас или дойдоха в нашия отбор през лятото. Нямам никакви съмнения, че ще подобряваме с бързи темпове играта и ще започнем да печелим", бе емоционалният отговор на Пл. Мицански към критикарите му от селото.

9 коментара
31 Август 2011 00:41 | а
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

е бунак кой ти е казал чв си някакъв треньор бе


31 Август 2011 00:44 | а
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

а защо не кажеш че преговаряше с вихрен да станеш треньор там а и да напуснеш отбора "който си градил 10 години"


31 Август 2011 00:45 | а
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

не си слаб финансово ама си взимаш редовно заплатата а момчетата играят без пари кой знае от кога


31 Август 2011 00:47 | а
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

е къде е играл сина му та влиза все титуляр


31 Август 2011 00:50 | а
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

много си слаб психически щом след 10 загуби няма да си подадеш оставката, силните хора още на втора - трета щяха да го направят, хайде ходи си в сандански там в А окръжна можеш да пробиеш


31 Август 2011 13:35 | vixren
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

вие големи разбирачи станахте от Микрево


31 Август 2011 17:16 | kj
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

всички мачове се залага най продажния отбор


01 Септември 2011 00:26 | спас
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

АЗ ГО ПОДКРЕПЯМ МИЦАНСКИ. ПРЕДИ ГОДИНИ СЪМ ИГРАЛ С БРЕЖАНИ СРЕЩУ МИКРЕВО. БЯХА В ОКРЪЖНАТА. ЧОВЕКЪТ Е ДАЛ НЕЩО ЗА ТОЗИ КЛУБ. ЗАЩО ДА НЕ ДАДЕ ПЪТ НА ДЕТЕТО СИ НОРМАЛНО Е. А КАТО Е МЛАД ЩЕ ГРЕШИ, НО ВМЕСТО ДА МУ СЕ ПОМАГА МУ СЕ ПРЕЧИ. КОЙ МЛАД СЕ Е РОДИЛ НАУЧЕН. СЕГА ТАМ ЗА ПЛАЩАНЕТО СА СИ КЛУБНИ ИСТОРИИ И ТАЙНИ


01 Септември 2011 14:52 | Микревски крашикалия
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Абе нека си седи Мицански. Ке дойде по-добро. Ако не беше он, кой ке знаеше що е тва Малеш.
Седи си бре другар, но не продавай мачове. Незнам дали е верно ама така се говори. Щом нема доказателства ние ке ти поверваме.
Селяни прости сме, ама не искаме да ни лъжат. Оти Полицайо Манолев ке викнеме .
Ай сполай ти за сега и нека игра момчето ти а тия що реват, аз ке ги тепам - Чухте ли бе Селяци




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар