Нападател на Пирин замина на проби в Ювентус

28 юни 2023 12:05   8 коментара   11785 прочита


Нападателят на Пирин Марсело Бибишков замина на проби в Ювентус. Талантът, който е син на Крум Бибишков, ще опита късмета си в италианския гранд. Той трябваше да подпише първи професионален договор с орлетата, но предпочете да замине за Италия.

Марсело записа дебют Пирин на 15 годишна възраст, в мач от турнира за Купата на България срещу Чавдар Етрополе. Бибишков влезе и като резерва при победата над Лудогорец в Разград през тази пролет. Това не е първият юноша на зелените, който ще се пробва на Ботуша, предаде "Тема Спорт".

Преди него в Торино отиде Васил Христов. Пет месеца по-късно обаче Христов отново е в Пирин, след като не успя да впечатли треньорите на юношестката формация на биковете.

Старшията на Пирин Радослав Митревски изрази надежда, че в лицето на косоваря Гезим Пепси орлетата ще намерят новия Чебрайлс Макрецкис. Както стана миналото лято с изненадващата поява в Благоевград на етническия латвиец, превърнал се в трансферната находка и трасирал с изявите си на стадион "Христо Ботев" пътя към унгарския гранд Ференцварош./topsport.bg

"Личи си, че е научен футболист. Може да играе и като офанзивен, и като дефанзивен халф. Мъжко момче е и първите ми впечатления са много добри.

Препоръчаха ни го мениджъри, проучихме го и преценихме, че отговаря на търсения от нас профил. Юноша е на Базел. Преди да вземем окончателно решение обаче, държим да мине пробен период. В близките дни очакваме още двама, трима чужденци", анализира пиринският наставник.

Радослав Митревски присъства снощи на среща за бъдещето на Пирин. Кметът на община Благоевград Илко Стоянов покани спортни деятели, представители на бизнеса, футболни привърженици и всички заинтересовани лица на разговор. В рамките на форума всеки от присъстващите зададе своите въпроси и направи предложения за перспективите пред отбора.

Юношите на орлетата до 19 г. пък се класираха на финал за републиканското първенство. Вчера те направиха 1:1 като гост на Марица в полуфинал-реванш, след като спечелиха с 2:1 първата среща.


Още за: ювентус   Пирин   нападател   Още от: Спорт

Принтирай статия
8 коментара
28 Юни 2023 13:42 | Наблюдател
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

ГЛУПОСТИ! ТОЗИ ЛИ ПАОЛО РОСИ УРЕДИ МАЧА С БОТЕВ ВР. И ОСТАНАХТЕ В ЕФ БЕТ ЛИГА? ИЛИ Е ТАЛАНТ КАТО ПЛАТИНИ, ЗИДАН ИЛИ РОНАЛДО?
АДАНО, АМА НАДАЛИ...
ПЛАТЕНА РЕКЛАМА!


28 Юни 2023 15:10 | само Пирин
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

тато плаща канадски доларе да се шуми от гурбето у канада он милия кат баща му в байрен изкара 1 години и го изгониха преди около 25години, същото и с то ва момче дет менеджеро петио го лансира ама лъсна истинта, че и за примаверата на торино не ставаме дори за резервичка жалко, о с шуробаджинащнината до България сле границаталъсва все


28 Юни 2023 15:53 | До горния
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Буквар.....


28 Юни 2023 19:44 | Снежанка
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

То бива простотия ама чак толкоз е срамно. Бибишков старши ти си муфта


28 Юни 2023 19:47 | Петрич
Оценка:
-5
 (
9
 гласа)

Селяни сте вие джумалии прости малко кадърни хора да има и да ги плюете. Вие и бербатов плюете селяни прости махала на симитли


28 Юни 2023 23:11 | миро бърд
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Юве Юве FUCH OFF Юве .....


29 Юни 2023 16:57 | интересни неща
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Интересно ми е изречението ""Трябваше да подпише с Пирин..... " Не разбирам защо "трябва". Тренирал е в школата, показал е резултати или какво.....? За това никому неизвестно момченце са отделени 15 реда, а за успехите на юношите старша възраст 2 реда Успех на момчето.


29 Юни 2023 19:18 | Благоевград
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Какво да ти кажа, други "трябваше" да подпишат с клуба, но уви..... Принципи няма. Шефа, подкрепен от президента на родителската среща абсолютно категорично предупреди, че ако си позволим да преместим децата в друг клуб, за връщане НУЛЕВ шанс. Но явно забраните и ограниченията са за простосмъртните




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар