Най-силните мъже на България се събират в Дупница и Кюстендил

02 май 2013 16:23   1 коментар   8638 прочита


Площадите на гр. Кюстендил и гр. Дупница ще се превърнат в арена на родните титани, които ще демонстрират атрактивната спортна надпревара „Бъди силен! Бъди 6!", в петък, 3 май 2013 г.

„За тези, които се престрашат да се включат, ще има награди. Както усилията се награждават с отлични оценки, така и ние ще наградим хората, които проявя смелост“, издават организаторите.

Дърпане на 7-тонен камион, обръщане на 450-килограмова гума, вдигане на бетонна топка с голи ръце и още свръх-човешки възможности на физическа издръжливост и пределна волева концентрация, ще покажат силовите атлети на състезанието „Бъди силен! Бъди 6! ".

От Федерацията канят хората от цялата област, да подкрепят състезателите на 3 май, да се престрашат и опитат силите си, и да повдигнат духа си с голяма доза настроение, адреналин и самочувствие.

Участието им в гр. Кюстендил ще започне в 10:00ч., на площад Велбъжд пред сградата на Общината. В 16:00ч., най-силните мъже ще продължат да демонстрират възможностите си в гр. Дупница, отново на централния градски площад. Състезанието организирано от Българската федерация на силовите атлети Iron Man в подкрепа на каузата „Силните срещу дрогата".

Даниел Цветков


Още за: арена   титани   надпревара   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
03 Май 2013 15:48 | .
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Браво




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар