Най-добър квартал по мини футбол в Благоевград 2019! Победителят вече е ясен!

23 май 2019 12:00   6633 прочита
Снимки: фейсбук
Снимки: фейсбук


Снимки: фейсбук

Изключително интересни мачове се играха в тазгодишното издание на турнира "Най-добър квартал по мини футбол на гр. Благоевград 2019"! С равностойни отбори в оспорвани мачове и феърплей завърши турнира. Големия победител, който грабна купата е квартал "Вароша". На второ място остана "Ален мак", а трети остана отбора на "Грамада".

Отборът на шампионите отпразнува победата и сподели празничната маса с вицешампиона. Двата квартала си поделиха вкусното агънце, добре приготвено в бар "Випс".

Футболистите от жк. Ален Мак ще охладят страстите от загубения финал и с еднодневен плаж в минерален басейн гр. Добринище, а кв. Грамада ще полеят първите медали в кварталния турнир в дискотека LEVEL!

На награждаването присъства големият приятел на турнира и легенда на ФК Пирин Благоевград - Методи Стоянов (Мечо), който връчи купата на Шампионите! Най-щастлив след края на турнира бе вратаря на кв. Вароша - Димитър Димитров, който запази суха мрежа във втория ден на турнира и допринесе за спокойствието на своя отбор до последния съдийски сигнал!

Г. Георгиев


Още за: квартал   футбол   турнир   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар