Наградиха с подаръци от САЩ медалистите на благоевградския клуб по спортна гимнастика

27 декември 2010 00:20   1 коментар   18494 прочита
Участниците в демонстрацията направиха истинско шоу за многобройната публика
Участниците в демонстрацията направиха истинско шоу за многобройната публика


Участниците в демонстрацията направиха истинско шоу за многобройната публика

Традиционната коледна демонстрация за първи път в хандбалната зала заради многобройната публика

Подаръци от САЩ получиха държавните медалисти на благоевградския клуб по спортна гимнастика “Любчо Солачки” по време на традиционната коледна демонстрация, с която закриха успешния сезон. Задокеанската пратка с тениски, сакове и трика е от кадъра на “Пирин” /Бл/ и бивш национал Иван Алексов, който от близо 20 години живее и работи като треньор в Щатите. Специалните призове заслужиха Саркис Сергеевич, Димитър Димитров, Иван Цеков, Димитър Бърдарски, Кристиян Мирчев, Юлиян Ораков, Райчо Димитров, Мартин Мишев, Симона Якетова, Снежана Пенчева, Венелина Урлачка, Люси Барзева, Агапина Стоилова, Любомира Равначка и Александра Георгиева.

Наградите им раздадоха клубният председател и треньор Антон Гръчки и колегите му Георги Воденов, Александра Радевска, Мария Георгиева и Михаела Садъкова. Арена на вълнуващите изпълнения на малките гимнастици за първи път беше хандбалната зала на интерната. Ръководството на ГК “Л. Солачки” предприе този ход, за да настани нашироко многобройната публика от родители, близки, роднини и приятели на състезателите. След спортната част последва обичайната почерпка, на която бе разрязана огромна торта с емблемата на благоевградския клуб.


Още за: гимнастика   подаръци   САЩ   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
27 Декември 2010 12:44 | hari
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Беше страхотно. Поздравления за треньорския щаб, който въпреки огромните трудности с които се сблъскват всеки ден, продължават да работят с такова желание. Благодарим им!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар