Наджи ги почна и в Македония

16 октомври 2016 22:16   7182 прочита


Ден след като бе представен официално за нов старши треньор на Пелистер, Наджи Шенсой записа и първа победа на новото си работно място. Ръководеният от него битолски тим победи в дербито на региона Победа Прилеп с 2:0. И двете попадения паднаха след почивката, след като гостите остана с човек по- малко още в 18- та минута. Червен картон получи Колевски.

В 62-та минута за 1:0 точен бе Бойчевски, а крайното 2:0 фиксира бразилеца Лукас. Победата остави Пелистер на четвърто място в групата, като третия Работнички има само точка повече. На пресконференцията преди мача Шенсой заяви, че Европа е неговото голямо предизвикателство.

"Идвам в един голям културен и спортен център, на за друго, а заради предизвикателството Европа. Така и се разбрахме с ръководството, ако не излезем в Европа, се разделяме като приятели. Македония е седмата държава, където ще работя"- допълни косоваря.

"Като футболист съм играл срещу Пелистер, но сега ще работя за доброто на клуба"- добави Шенсой. В следващия кръг Пелистер гостува на предпоследния в класирането Брегалница Щип.

 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар