Н. Шенсой /ст. треньор на “Вихрен”/: Купата на втори план, имаме 7 т. за стопяване в първенството

20 ноември 2009 00:08   2 коментара   37839 прочита


Новоназначеният треньор на “Вихрен” Наджи Шенсой постави на втори план турнира и даде абсолютен приоритет на първенството и голямата цел - завръщане във футболния елит на страната. Имаме 7 точки за стопяване в шампионата и нищо друго не може да е по-важно. По-доволен ще бъда от победите над “Пирин” /ГД/ и “Етър”, отколкото срещу “Славия”. Въпреки това обаче, ще се постараем да се представим възможно най-добре и за купата. Радвам се, че ще срещна първия си клуб в България, е мнението на косоваря. За разлика от него, административният директор Максим Иванов демонстрира завиден оптимизъм за шансовете на гладиаторите да продължат в следващия кръг.

Съперникът е преодолим и можем да се възползваме от предоставения ни шанс. Очаква ни интригуващ треньорски дуел на може би най-емоционалните наставници у нас. Вярвам, че поне 2000 фенове ще дойдат на трибуните, след като над 100 изгледаха първата двустранна игра под ръководството на Шенсой. Никога в нашия клуб не е ставало въпрос да подценяваме който и да е мач, смята бившият топрефер.


Още за: Н. Шенсой   ПФК Вихрен   план   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
20 Ноември 2009 09:05 | Фулвио Коловати
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

"Вихрен" ще падне от "Славия", а от мачовете с “Пирин” /ГД/ и “Етър” ще вземе максимум 3 т. и Шенсой отново ще бъде разкаран.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар