Н. Шенсой хули рефера Ст. Спасов, после признава: Сами се бихме

21 септември 2009 00:20   1 коментар   14459 прочита
Н. Шенсой
Н. Шенсой


Н. Шенсой

С гол от засада и човек повече орлетата безсилни срещу хората на Балъков

Орлетата се прибраха с наведени глави от Бургас, където отстъпиха с 1:2 на “Черноморец”, въпреки че цяло второ полувреме играха с човек повече. Освен нелепата загуба сериозни последствия грозят старши треньора Наджи Шенсой за хулите, с които засипа главния рефер Стефан Спасов от Перник. Пиринският наставник най-вероятно ще отнесе наказание от 3 мача без право да ръководи отбора си плюс солена глоба от Дисциплинарната комисия на БФС. След двубоя косоварят се нахвърли срещу арбитъра, че е пускал авантажи на домакините и че не иска да го вижда повече на мачове на своя тим. Не го разбирам този съдия. Позволи прекалено агресивна игра от страна на съперника и свиреше всичко спорно за тях. По същия начин се държа във финала за купата на България, когато помагаше на “Литекс”. Ще настоявам пред клубното ръководство да изиска от футболната централа повече да не ни го пращат, изригна Шенсой, след което обаче побърза да признае: Сами се бихме. Вкараха ни първия гол от свободен удар и след грешка на нашия вратар. За втория сгреши нашият защитник, който можеше спокойно да изчисти топката в корнер, вместо да я вкарва в полето.
Старшията на акулите Красимир Балъков посрещна думите на колегата си с иронична усмивка. Ако някой трябва да се оплаква, това сме ние. Червеният картон на Кардосо беше пресилен, а техният гол е от чиста засада, контрира немският възпитаник. На терена двата отбора изнесоха зрелищен спектакъл, който премина през драматични обрати и под странната трактовка на правилата от страна на триото представители на Темида.

1 коментар
21 Септември 2009 19:27 | Стоян Костадинов
Оценка:
-8
 (
60
 гласа)

сами се бихме верно , вместо да се вьзползват. Немската школа е учила Бальков и има защо. Хубав и динамичен мач , няма спор дори и скоростен на моменти .Хвала ПИРИН




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар