Н. Хаджиев-Бабата от "Беласица" ляга на операционната маса

19 юли 2011 00:10   6 коментара   8939 прочита
Ив. Златински
Ив. Златински


Ив. Златински

Титулярният ляв краен нападател на “Беласица 1923” от сезона в Пиринската бундеслига и последвалите героични баражи за завръщане във “В” група Никола Хаджиев-Бабата ляга на операционната маса. Ядрено- магнитният резонанс, на който се подложи 20-годишния бързак, показа увреждане на менискуса и операцията трябва да бъде направена до края на месеца. Рутинният срок на възстановяване след подобна хирургическа намеса е 30 дни, така че се очаква Бабата да се присъедини към тима малко след старта на първенството в Югозападната “В” група.

Още един футболист на Иван Златински, който обикновено действа в лявата зона, санданчанинът Светослав Скачев, е с усукано коляно, но все още не е ясно какъв тип лечение ще се прилага. Хубавото в случая е, че може би най-качественото петричко попълнение през лятото Красимир Шапкаров също оперира отляво, и “кадровата дупка” може да се счита за запълнена.

На проби преди уикенда пристигна продуктът на “Пирин 2001” Венцислав Дамбов, почти по същото време наставникът Златински отпрати Ради Атанасов от “Нови Искър”, Ивайло Златков от разформирования “Пирин” /Бл/ и местния кадър Светослав Марков. “С двамата контузени плюс вратаря Кирил Георгиев, който бе временно зает с образователни ангажименти, групата ни наброява 27 души. С една дума, предстои нова редукция и тя вероятно ще стане факт след контролата срещу “Перун”, заостри вниманието на подопечните си старшията на “Бела”.

Мачът срещу непобедимите това лято кресненци е насрочен за утре от 18,30 ч. на стадион “Цар Самуил”, с уговорката, че ако жегата е все още в силата си, началото му може да бъде отложено с още половин час.

6 коментара
19 Юли 2011 11:24 | deni
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Златински!!!! стягай здрав отбор че като гледам каква здрава група се е заформила май тази година хич няма да е лесно.


19 Юли 2011 11:32 | deni
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

поне 5 отбора са с мераци за Б група.


19 Юли 2011 11:33 | страничен наблюдател
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Пазете се от жегата. Тренирайте на малки вратички на осветление.
Иначе поздравления за успешния сезон без допусната загуба.


19 Юли 2011 13:05 | deni
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

не знам кой псуваш пич но не ти прави чест да отвръщаш по този начин. Ако репликата ти е към мен то явно не си разбрал думите ми. Аз също съм от Петрич и обичам този ОТБОР.


19 Юли 2011 13:49 | do petri4anec
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Ти наистина е по-добре да не коментираш. Излагаш целия град. Създаваш впечатление, че в града ни живеят диваци с второ завършено отделение.


19 Юли 2011 14:59 | deni
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

А вратаря както се казва е половин отбор.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар