Монтанчани извъртяха номер с парите на неврокопчанина М. Близнаков

12 юли 2010 00:10   2 коментара   17896 прочита
М. Близнаков
М. Близнаков


М. Близнаков

Провал на сигурен трансфер

Неврокопчанинът Марио Близнаков се размина с “Монтана”. Братът на изпълнителния директор на “Пирин” /ГД/ Иван Близнаков се смяташе за сигурно ново попълнение на северняците, но след спаринга с орлетата в комплекс “Пири” стана известно, че си е събрал багажа. Близки на играча обясниха, че бъдещите му работодатели са се отметнали от предварителната договорка за размера на възнаграждението му и това е довело до разрива.

Наставникът Атанас Джамбазки представи друга версия, според която футболистът е бил освободен, тъй като не се вписва в схемата му. Новината за раздялата съвпадна с вестта за оферта към Близнаков-младши от страна на новака в “А” група “Видима-Раковски”. При повторен провал халфът вероятно ще се върне в Гоце Делчев за радост на старши треньора Димитър Соколов, който изпитва остра нужда от опитни състезатели.


Още за: М. Близнаков   трансфер   провал   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
12 Юли 2010 13:21 | Иван от Г.Делчев
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Виштего тоя некъдърник постояно му търсет одбор та той за никаде не става каму ли в А група да играя.Да си остони в гоце делчев защото ако не е брат му испълнителен директор и том нама да играя


13 Юли 2010 01:06 | иван от Г.Делчев
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ти пак мн разбираш нещастник




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар