Момичетата на Н. Станкова от формация “Хоуп” спечелиха 3 златни медала и голямата купа на националния турнир по хип-хоп танци

14 април 2010 00:19   1 коментар   12922 прочита


Отлитат на европейското в Холандия

Момичетата от танцова формация “Хоуп” при народно читалище “Отец Паисий-1919” в Сандански с ръководител Невена Станкова обраха златните, сребърни и бронзови медали и вдигнаха купата от Четвъртия национален квалификационен турнир по хип-хоп танци, проведен на 11 април 2010 г. в зала “Триадица” в София, организиран от Българска танцова организация (БТО) и Българска спортна танцова федерация (БСТФ). В оспорваното състезание сили премериха най-добрите състави от страната.

ТФ “Хоуп” се представи отлично, състезавайки се в две танцови категории, и се завърна с три златни, сребърен и бронзов медал и голямата купа на БТО. “Хоуп” извоюва злато при “сола - момичета-деца” и “дует - деца”. Третото място е отново за “сола - момичета”. Хореографията на танца “Лил пинк” при “формации деца” впечатли журито от национални и международни съдии и се изкачи на най-високото място на почетната стълбичка. В допълнение на медалите е и голямата купа. ТФ “Хоуп” получи квота за участие на европейското първенство по хип-хоп, което ще се проведе от 10 до 13 юни в Амстердам, Холандия, каза Н. Станкова.


Още за: момичета   медали   танци   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар